Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 1. 2021,
9.46

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

1

Natisni članek

Lady Gaga Jennifer Lopez nastop zaprisega Kamala Harris Joe Biden inavguracija

Sreda, 20. 1. 2021, 9.46

3 leta, 3 mesece

Zvezdnica pred inavguracijskim nastopom bolj živčna kot kdajkoli

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

1

Jennifer Lopez | J. Lo. je zaradi inavguracijskega nastopa močno na trnih. | Foto Reuters

J. Lo. je zaradi inavguracijskega nastopa močno na trnih.

Foto: Reuters

Na današnji slavnostni zaprisegi novega ameriškega predsednika Joeja Bidna in podpredsednice Kamale Harris bo nastopilo tudi nekaj velikih glasbenih zvezd, med drugimi Lady Gaga in Jennifer Lopez - druga je zaradi današnjega nastopa bolj živčna kdajkoli prej, razkriva njen zaročenec.

Alex Rodriguez, zaročenec Jennifer Lopez, je gostoval v oddaji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, v kateri je razkril, da je njegova boljša polovica precej na trnih zaradi inavguracijskega nastopa. K temu so med drugim pripomogli tudi nemiri v ameriški prestolnici pred dvema tednoma, ko so pobesneli Trumpovi privrženci zavzeli kongresno palačo.

"Zanimivo je to, da je še toliko bolj živčna glede Washingtona zaradi odgovornosti, ki jo čuti. Bolj kot karkoli, tako kot mi vsi, si želi spet povezati ljudi, jih navdihniti. Glasbi in športu namreč to uspeva bolje kot čemurkoli drugemu," izjave upokojenega profesionalnega športnika v pogovornem šovu povzema portal Entertainement Tonight.

Joe Biden
Novice Biden spet presenetil: na visoki položaj imenoval transspolno osebo

J. Lo. še bolj na trnih kot pred Super Bowlom

Na vprašanje, kaj J. Lo. pripravlja za danes, s čim bo presenetila Ameriko, pa Alex ni želel konkretno odgovoriti. "Nekaj zares zares kulskega bo. Presenečeni boste. In všeč vam bo."

Dodal je še, da je za Jennifer res neverjetno leto, saj je imela kar nekaj nastopov, na katere glasbeniki čakajo vse življenje. "Noro leto je za njo. Toliko blagoslovov. A če pogledam le zadnjih 12 mesecev, je v tem obdobju nastopila na Super Bowlu, za novo leto, in zdaj je pred njo še inavguracija. Neverjetno je." In prav za današnji nastop je še bolj na trnih, kot je bila za vse preostale pomembne nastope, je še razkril.

Jennifer Lopez in njen zaročenec Alex Rodriguez. | Foto: Getty Images Jennifer Lopez in njen zaročenec Alex Rodriguez. Foto: Getty Images

Na inavguraciji pester glasbeni spored

Letošnja slavnostna zaprisega novega ameriškega predsednika bo sicer v mnogih ozirih drugačna od vseh inavguracij doslej. Prestolnico varuje kar 25.000 pripadnikov nacionalne garde, ceste so blokirane, tistih nekaj vozil, ki jim bo dovoljeno peljati po mestu, bo strogo pregledanih.

Bela hiša bo ograjena in na zaprisegi bo prisotnih le 200 povabljencev. Namesto na stotisoče ljudi, ki običajno v živo spremljajo ta pomembni dogodek, pa bodo tokrat po parku posejane ameriške zastave.

Novice Čustveno slovo Melanie Trump: Za vedno boste v mojem srcu #video

Bo pa poskrbljeno za dober glasbeni program, kar ne preseneča, saj so Joeja Bidna v predvolilni tekmi odkrito podpirali številni glasbeniki, ki so tudi ves čas spodbujali svoje oboževalce, naj odidejo na volišča in opravijo svojo državljansko dolžnost. Poleg Jennifer Lopez bo tako na inavguraciji nastopila tudi Lady Gaga, ki bo odpela državno himno, prav tako bo na oder stopil Garth Brooks.

A to še zdaleč ni vse. V sporedu, ki bo sledil zaprisegi in ki ga bo povezoval igralec Tom Hanks, prenašalo pa mnogo ameriških televizij, bodo nastopila še številna druga znana imena - med drugim John Legend, Bruce Springsteen, Foo FightersJustin Timberlake, Jon Bon Jovi, Demi Lovato in Ant Clemons, še poroča omenjeni portal.

Himno bo na inavguraciji odpela Bidenova velika zagovornica Lady Gaga. | Foto: Reuters Himno bo na inavguraciji odpela Bidenova velika zagovornica Lady Gaga. Foto: Reuters

Ne spreglejte