Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 6. 2018,
14.26

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,67

Natisni članek

staranje trening vadba Jennifer Lopez

Petek, 1. 6. 2018, 14.26

5 let, 10 mesecev

Zvezdnica iskreno: Vem, da bom enkrat videti stara

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,67
Jennifer Lopez | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Čeprav so hollywoodske zvezdnice zaradi vseh mogočih kozmetičnih preparatov, pregrešno dragih lepotnih tretmajev in ne nazadnje mnoge od njih tudi zaradi spretnih rok plastičnih kirurgov videti pol mlajše, kot so v resnici, se Jennifer Lopez zaveda, da ne bo vedno tako.

"Na neki točki se bom tudi jaz postarala. Ljudje bodo rekli: 'Kako stara je videti!' A za zdaj mi nekako še uspeva, da sem videti tako, kot sem," je 48-letna Jennifer Lopez izjavila v intervjuju za Emmy Magazine.

Trendi 51-letna zvezdnica razkriva, v čem je skrivnost njene seksi postave #foto

Jennifer zasluge za svoj mladostni videz pripisuje redni telovadbi in zdravi prehrani. | Foto: Getty Images Jennifer zasluge za svoj mladostni videz pripisuje redni telovadbi in zdravi prehrani. Foto: Getty Images

Svoj mladostni videz pripisuje temu, da se že vsa leta skuša kar se da zdravo prehranjevati in da redno telovadi. Z novim partnerjem Alexom Rodriguezom, profesionalnim igralcem bejzbola, veliko trenirata kar skupaj, svoje treninge pa dokumentirata tudi z objavami na družbenih omrežjih.

"Zadnjič sem Alexu nekaj nesla čez našo zelenico pred hišo, potem pa sem tekla nazaj. Rekel mi je, da tečem kot 25-letnica. In odvrnila sem mu, da sem še vedno v istem zagonu kot takrat, da se še nisem ustavila. Ko me bo začelo zaradi let kje kaj boleti, pa bo drugače," je še povedala zvezdnica.

Jennifer Lopez
Trendi Vroča J. Lo poskrbela za spektakel pred Super Bowlom #foto #video
Za dobro telesno formo si prizadevajo tudi v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer se finale nezadržno približuje, zato je med udeleženci šova vse bolj napeto.

A že nocoj se bo tik pred ciljem bitka za zmago končala ne le za enega, ampak za kar dva tekmovalca, ki bosta morala po nocojšnjih eliminacijah zapustiti šov. Napetost in strah pred izločitvami se bosta čutila tudi med tekmovalci. Kdo bo zapustil šov le teden dni pred velikim finalom, si poglejte že v nocojšnji oddaji The Biggest Loser Slovenija ob 21. uri na Planet TV.
Ne spreglejte