Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 7. 2022,
10.12

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

3

Natisni članek

Uživajmo poletje Uživajmo poletje dopust Hrvaška igralec Dubrovnik Španija Mario Casas

Torek, 5. 7. 2022, 10.12

1 leto, 9 mesecev

Znani španski igralec dopustuje v Dubrovniku in posluša Dragojevića #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

3

Šestintridesetletni španski filmski igralec Mario Casas je za letošnjo dopustniško destinacijo izbral hrvaško srednjeveško mesto Dubrovnik, kamor je odpotoval z mamo Heidi Sierra.

V Dubrovnik je prispel pretekli torek, ko je na svojem profilu na Instagramu delil posnetek iz hotela, kako na balkonu opazuje sončni zahod, v ozadju pa lahko slišimo, da posluša pesem Vodi me tamo kraj plavog mora Oliverja Dragojevića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

Na svojem profilu na Instagramu, kjer ima več kot sedem milijonov sledilcev, je Casas v nedeljo objavil tudi fotografijo v bazenu in zapisal: "Dubrovnik. #Potovanje z mamo." Za nastanitev si je izbral enega od luksuznih hotelov Adriatic s petimi zvezdicami, kjer ena prenočitev stane od 300 do 800 evrov.

Pred dnevi pa je na svojem profilu delil še več posnetkov z dopusta, na enem izmed njih ga lahko vidimo v morju, ko kriči: "Sem morska deklica."

Njegov filmski prvenec je režiral Antonio Banderas

Mario Casas je v Španiji zaslovel s televizijsko serijo Pacovi možje (Les hombres de Paco), kasneje pa v filmu Tri metre nad nebesi (Tres metros sobre el cielo). Pri štirih letih se je z družino preselil v Barcelono in se po vpisu na šolo dramskih umetnosti Cristina Rota ščasoma odločil, da postane igralec. Domačo pozornost je pritegnil s filmskim prvencem Poletni dež (El camino de los ingleses), ki ga je režiral Antonio Banderas, s katerim sta dobra prijatelja še danes. Lani junija sta skupaj izdala parfum, ki sta ga poimenovala The Icon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

Nazadnje so ga opazili s špansko manekenko

Casas je prejel tudi več nagrad za najboljšega filmskega in televizijskega igralca. Med letoma 2008 in 2009 je bil v razmerju s špansko igralko Amaio Salamanco, ki je bila pred tem v zvezi z znanim nogometašem Sergiem Ramosom, med letoma 2011 in 2014 je bil z igralko Mario Valverde, s katero sta skupaj igrala v filmu Tri metre nad nebesi, med letoma 2014 in 2016 z igralko Berto Vázquez, med letoma 2018 in 2019 z igralko Blanco Suárez, v letu 2020 pa z belgijsko igralko Déborah François, s katero sta se prav tako razšla.

Nazadnje so Casasa v javnosti opazili s špansko manekenko Desiré Cordero, ki je leta 2014 prejela naziv mis Španije. Bila je manekenka Victoria's Secret, v letu 2016 pa so jo povezovali celo z nogometašem Christianom Ronaldom.

Mario Casas je v Španiji zaslovel s televizijsko serijo Pacovi možje (Les hombres de Paco). | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Mario Casas je v Španiji zaslovel s televizijsko serijo Pacovi možje (Les hombres de Paco). Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Preberite še:

turizem zadar
Novice Dubrovnik izgubil naslov najdražjega mesta na Hrvaškem
Kevin Spacey
Trendi Zvezdnik, obtožen spolnih zlorab, dopustuje v Dalmaciji
plaža ženska
Novice Na Hrvaškem padajo rekordi: več kot milijon turistov na dan
Ne spreglejte