Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
16. 1. 2019,
13.14

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,13

2

Natisni članek

Tanja Kocman hujšanje zdravje

Sreda, 16. 1. 2019, 13.14

5 let, 3 mesece

Znana radijska voditeljica se je pohvalila z veliko spremembo

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,13

2

Tanja Kocman | Foto Osebni arhiv

Foto: Osebni arhiv

Tanja Kocman je na svoji strani na Facebooku ponosno delila fotografiji, ki jasno kažeta, da je izgubila kar nekaj kilogramov. Radijska voditeljica pravi, da se v svoji novi podobi počuti boljše.

Radijska voditeljica in komičarka Tanja Kocman razlaga, da njena bitka s kilogrami sega že v otroštvo, z občasnimi najstniškimi izpadi in nezdravimi dietami, ko je marsikaj počela narobe, pravi. "Najbolj narobe je bilo to, da nisem poskušala imeti res rada samo sebe."

"Vsakič, ko sem se namensko odločila za hujšanje, je šlo vse narobe, ker sem hotela vse doseči prehitro," nam je razložila voditeljica.

Potem pa sem odkrila, da dejansko rada hodim v hribe, da rada tečem, da rada grem tudi na fitnes. In posledično sem tudi shujšala.

Na svoji strani na Facebooku je delila primerjavo, kako daleč je prišla v desetih letih:

10 let, 6 tatujev in par kil razlike 😁😇

Posted by Tanja Kocman on Tuesday, January 15, 2019

Spoznala je, da se je treba nekaterim stvarem odpovedati

Pošalila se je, da bi včasih raje izdelovala origami kot telovadila, a se vseeno spravi k vadbi, predvsem zato, ker je spoznala, da se je treba nekaterim stvarem odpovedati. "Ne za zmeraj, ampak vsaj v večji količini in v vsakodnevni uporabi. Sama moram malo popaziti pri čipsu in testeninah, preostale skušnjave pa me ne ganejo pretirano (smeh, op. p.)."

V svoji novi koži se počuti boljše, pravi. Ponudba oblačil je zdaj večja, pridobila pa je tudi samozavest. "Pa s tem ne mislim, da bi morale ženske z več kilogrami biti nesamozavestne ali se počutiti kakorkoli manj vredne. Gre samo za to, da delaš na sebi in se vzljubiš. Pri tem ti lahko pomaga manj kilogramov, več poznavanja sveta ali pa novi nohti, samo da si s sabo zadovoljen."

Manj kilogramov je prineslo tudi več pohval, pri čemer ji večina ploska, ker še ni vrgla puške v koruzo ali, kot pravi sama: "Čipsa na kavč."

Za vse, ki si upate stvari vzeti v svoje roke in spremeniti svoje življenje, je pravi čas, da dolgoletne novoletne zaobljube začnete uresničevati in se prijavite v tretjo sezono šova The Biggest Loser Slovenija. Naj prava odločitev in močna volja spremenita vaše življenje. Za novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija se lahko prijavite TUKAJ.

Preverite še:

telefon, fit, hrana
Trendi Instagram nad objave, ki spodbujajo motnje hranjenja
Maščobe, hujšanje
Trendi Pet razlogov, zakaj novoletne zaobljube padejo v vodo
Ne spreglejte