SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Woody Allen zanika obtožbe

3

termometer

Woody Allen je obtožbe posvojene hčerke označil za grozljive in neresnične.

Dylan Farrow, posvojenka Woodyja Allena in igralke Mie Farrow, je na blogu znanega kolumnista New York Timesa Nicholasa Kristofa, sicer dobrega znanca Mie Farrow, v soboto objavila pismo, da jo je Allen spolno zlorabljal, ko je bila stara sedem let.

Predstavnica filmarja Woodyja Allena Leslee Dart je zavrnila obtožbe o spolnih zlorabah in povedala, da se bo igralec v kratkem odzval tudi sam. Dartova pa je ponovila izsledke prve temeljite preiskave, ki so jo po ukazu sodišča naredili neodvisni strokovnjaki. Ti so ugotovili, "da ni verodostojnega dokaza o nadlegovanju, da je bila Dylan Farrow nezmožna ločevanja med domišljijo in resničnostjo ter da je Dylan po vsej verjetnosti vodila njena mama Mia Farrow".

Allen je takrat obtožil Dylanino mamo, Mio Farrow, da je po njunem razpadu zveze leta 1992 naredila vse, da bi ga očrnila ohranila svojo nedolžnost.

Woodyja je že leta 1993 obtožila spolne zlorabe, a so pozneje tožbo zaprli, saj je tožilec želel deklici prihraniti travme sodnega procesa. Danes že nekdanji tožilec Frank Maco je v nedeljo ponovil, da se je leta 1993 odločil, da Allena ne bo preganjal, saj je želel deklici prihraniti travme sodnega procesa. Že takrat pa je menil, da se je zloraba najverjetneje zgodila.

Allenov odvetnik Elkan Abramowitz je krivdo za zaplete naprtil Mii Farrow. "Žalostno je, da se je po 20 letih spet pojavila zgodba, ki jo je ustvarila maščevalna ljubimka. Za njeno stisko ne gre kriviti ne Dylan in ne Allena," je sporočil odvetnik.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin