Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 4. 2014,
11.04

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

mis športa Slovenija lepota tekmovanje

Nedelja, 20. 4. 2014, 11.04

8 let

Vroče lepotice, ples ob drogu in zabava (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Velikonočni petek je v prestolnici postregel z novo lepotico. Za mis športa Slovenije so okronali 22-letno Korošico Uršulo Tomažič.

Nabito polna Festivalna dvorana, do zadnjega kotička zapolnjena s starši, prijatelji, fanti, navijači in transparenti, je pokala po šivih, ko se je ob dvajsetih začela vsakoletna prireditev Miss športa Slovenije. Na prireditvi, ki je trajala slabi dve uri, so se lepotice predstavile nekoliko drugače, kot smo sicer vajeni na lepotnih tekmovanjih: najprej so nas presenetile v kopalkah, nekoliko pozneje s plesnim nastopom, vrhunec večera pa je bil v športni predstavitvi deklet, kar je tudi osrednji del tekmovanja in najpomembnejša točka tega lepotnega izbora. Videli smo vse od plesa na drogu, do borilnih veščin in kavbojskih podvigov.

V zakulisju smo srečali kar nekaj nastopajočih glasbenikov, Eva Boto, ki je tik pred maturo, se je zabavala s svojo sestro, na drugem koncu je bila simpatična Ana Karenža, Dadi Daz je po nastopu dajal občutek najbolj lačnega glasbenika pod Alpami, pred odrom pa so se številni fotografi in snemalci borili za svoje fotografije.

Na koncu pa trenutek resnice in slave: zmago je odnesla simpatična go-go plesalka in nekdanja plesalka latinsko-ameriških in standardnih plesov Uršula Tomažič, ob razglasitvi njenega imena pa so navijači, bilo jih je več kot deset, skočili v nebo. Od veselja seveda. Sledile so čestitke, objemi, poljubi, sledilo je slavje, torta, kremne rezine in nasmeh na obrazu organizatorja Srečka Čoža, ki je zadovoljen, da je spet izpeljal lepotno tekmovanje. Povedal je, da ga lepotice vsako leto presenetijo in da je tudi tokrat navdušen nad njihovo energijo in voljo do enega najstarejših lepotnih tekmovanj pri nas. Po tekmovanju je sledila zabava z razigranim DJ-em, zmagovalka pa se je s prijatelji odšla zabavat v eno izmed ljubljanskih diskotek, kjer je proslavila svojo zmago. Tam naj bi bili do jutra.

Ne spreglejte