Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 2. 2014,
12.11

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

valentinovo Miha Brajnik Tanja Žagar Iris Mulej Nina Šušnjara Alja Viryent Jerca Zajc Šušteršič Hannah Mancini Marko Potrč Urška Alič

Ponedeljek, 10. 2. 2014, 12.11

4 leta, 6 mesecev

Valentinova anketa: Prve ljubezni ne pozabiš nikoli

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ali pač? Znani Slovenci so z nami delili spomine na svojo prvo ljubezen ...

Miha Brajnik, igralec in TV-voditelj "Prva ljubezen se je zgodila v petem razredu osnovne šole – zaradi nje sem eno leto hodil k verouku."

Tanja Žagar, pevka "Svojo prvo ljubezen sem našla že kar v vrtcu (smeh). Nikoli ne bom pozabila, kako zelo všeč mi je bil Primož. Tako zelo, da sem ga po kosilu vsak dan odpeljala na igrišče do male zidane hišice, ki stoji še danes, kjer se nisva samo gledala, ampak si krajšala čas tudi s poljubčki, nato pa sem doma z veseljem poročala, koliko poljubčkov sva si s Primožem dala (smeh). In ta najin vsakodnevni obred je spodbudil celo še dva druga mala zaljubljenca, tako da smo bili za tisto malo zidano hišico kmalu štirje. Tudi pozneje sem bila veliko zaljubljena: v osnovni in srednji šoli, pa tudi na faksu, tako da sem v šolo vedno rada hodila."

Iris Mulej, manekenka "Prva ljubezen? To je bilo pa res že dolgo časa nazaj. Ko sem bila še v vrtcu, sva bila s sosedom zaljubljena, vedno sva se skupaj igrala. Ne spomnim pa se, da bi dobila poljubček (smeh)."

Nina Šušnjara, modna oblikovalka "Prvič sem bila zatreskana v osnovni šoli, ko mi je bil všeč dve leti starejši fant, ki pa mi ni ravno namenjal pretirane pozornosti. Kako sem trpela ... Prava prva zaljubljenost pa je prišla na vrsto v gimnazijskih letih in iz nje se je tudi razvila lepa ljubezen, ki je trajala kar nekaj časa."

Alja Viryent Novak, oblikovalka čevljev "Moja prva ljubezen je bila res kot iz pravljice. Pravijo, da prve ne pozabiš nikoli, in moram priznati, da se s tem popolnoma strinjam. Prvo valentinovo ... Takrat je bil vsak dan valentinovo, dejansko. Bila sem zaljubljena do ušes, in sicer kar nekaj let."

Jerca Zajc Šušteršič, TV-voditeljica "Meni se zdi tako neverjetno, da se ljudje točno spominjajo svoje prve ljubezni ali svojega prvega poljubčka, ampak jaz se tega iz vrtca ne spomnim. Spomnim pa se, da sem vedela, da fantje že obstajajo, ampak zame nobeden prav konkretno. Prvič sem bila zaljubljena pozneje, šele v drugem ali tretjem razredu osnovne šole, čisto vsak mesec v drugega sošolca ali fanta iz sosednjega razreda, včasih je bil kakšen tudi malo starejši ... Resna ljubezen je prišla v sedmem razredu, takrat sem se tudi prvič resno poljubljala (smeh)."

Hannah Mancini, pevka "Prvič sem bila zelo zaljubljena v fanta, ko sem imela enajst let. Prvi poljub sem dobila v New Yorku, bila sva zelo zaljubljena in bilo je čudovito."

Marko Potrč, TV-voditelj "Ne razmišljam več o prvi ljubezni, ampak o tej, ki jo imam zdaj, ker sem zelo srečen. Ko sem bil v vrtcu, pa sem se velikokrat zagledal v kakšno dekle, ampak ne morem govoriti o ljubezni, prej o simpatijah, ki so se kar hitro menjavale. Saj veste, kako je, ko si majhen: danes ti je simpatično eno dekle, naslednji dan pa že drugo (smeh). Ker deklica, ki ti je všeč, lahko reče nekaj narobe, pa ti v trenutku ni več všeč, ampak jo zamenja druga, naslednji dan ti je spet všeč prva ..."

Urša Alič, direktorica Špas teatra "Ne spominjam se točno prve ljubezni, kaj vem, ko smo bili majhni, smo se zaljubljali vsak dan in vse povprek, tako da ni bilo nič usodnega, če si en dan imel enega fanta, drug dan pa drugega. Otroci, pač."

Ne spreglejte