Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 6. 2021,
13.45

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,57

11

Natisni članek

rojstni dan Melania Trump Donald Trump

Petek, 18. 6. 2021, 13.45

2 leti, 10 mesecev

Trump je praznoval 75 let, kje je bila Melania? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,57

11

Donald Trump | Foto Reuters

Foto: Reuters

Bivši ameriški predsednik je ta teden dopolnil 75 let, pozornost pa je ob tem vzbudil predvsem posnetek s praznovanja, na katerem ni bilo njegove žene Melanie.

V ponedeljek je Donald Trump praznoval 75. rojstni dan. Čeprav po besedah njegove nekdanje žene Ivane Trump in njunega sina Donalda ne mara rojstnodnevnih zabav, pravzaprav jih sovraži, je tokratnega vendarle praznoval.

Zabavo so mu priredili v njegovemu golf klubu v New Jerseyju, kjer je praznoval že lansko leto, ni pa povsem jasno, kdo se je zabave udeležil. Zagotovo je bil tam njegov najstarejši sin Donald ml., ki je na Instagramu objavil posnetek, kako so nekdanjemu predsedniku ZDA zapeli Vse najboljše.

Prav ta posnetek je vzbudil pozornost medijev in javnosti zaradi manjkajočega detajla - Trumpove žene Melanie, ki je med zbranimi ob slavljencu ni videti.

Poglejte:

Ob tem so se znova pojavila ugibanja, ali v njunem zakonu škripa. Te govorice sicer krožijo že leta, že med Trumpovim predsedovanjem ZDA se je šušljalo, da Melania komaj čaka na konec njegovega mandata, ko naj bi ga dokončno zapustila. Vsaj uradno tega še ni storila, po drugi strani pa naj bi zakonca že od nekdaj živela precej ločeno življenje.

To je bilo denimo očitno ob nastopu Trumpovega predsedniškega mandata, ko se je on odselil v Belo hišo, ona pa je z njunim sinom Barronom do konca šolskega leta ostala v New Yorku. Zdaj, ko je Trump čez poletje svoje floridsko posestvo Mar-a-Lago zamenjal za nekoliko manj vroč New Jersey, pa naj bi Melania ostala na Floridi.

"Melania ima svoj urnik in živi po svoje," je za revijo People dejal dobro obveščen vir, ki pa je prepričan, da Trumpa ne bo nikoli zapustila, ker "se zelo dobro zaveda, kako lepo ji je v življenju."

Melania Trump
Trendi Se bo Melania ločila od Trumpa?
Ne spreglejte