Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 11. 2020,
17.27

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33

33

Natisni članek

ločitev Donald Trump Melania Trump

Torek, 10. 11. 2020, 17.27

3 leta, 5 mesecev

Se bo Melania ločila od Trumpa?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33

33

Melania Trump | Foto Reuters

Foto: Reuters

Vse glasnejša so ugibanja, ali bo odhod Donalda Trumpa iz Bele hiše pomenil tudi konec njegovega zakona s Slovenko.

Že vse od izvolitve Donalda Trumpa na mesto predsednika ZDA krožijo govorice, da je bila njegova žena Melania Trump ob novici o moževi zmagi na volitvah vse prej kot srečna. "Bila je v solzah - in to niso bile solze sreče," je pričevanja več ljudi povzel pisatelj Michael Wolff v knjigi Ogenj in bes, odmevnem zapisu o dogajanju v zakulisju Trumpove administracije.

Melania naj bi komaj čakala na konec Trumpove vladavine, da bi ga lahko nato zapustila, trdi nekdanja Trumpova sodelavka Omarosa Manigault Newman. "Šteje minute do trenutka, ko bo zapustila urad predsednika in se bo lahko ločila od njega," je izjavila, "če bi to storila prej, bi ga povsem ponižala, on pa bi zagotovo našel način, da jo kaznuje."

 "Melania odšteva minute do trenutka, ko bo zapustila urad predsednika in se bo lahko ločila od njega," trdi nekdanja Trumpova sodelavka Omarosa Manigault Newman. | Foto: Reuters "Melania odšteva minute do trenutka, ko bo zapustila urad predsednika in se bo lahko ločila od njega," trdi nekdanja Trumpova sodelavka Omarosa Manigault Newman. Foto: Reuters

Je dosegla popravek predporočne pogodbe?

Trump bi se ji lahko maščeval prek njunega sina Barrona, pišejo tuji mediji. Že ko Melania Trumpu po predsedniški inavguraciji ni takoj sledila v Belo hišo, ampak je ostala v New Yorku, naj bi to bilo zato, ker se je pogajala za sinovo dediščino ter boljše pogoje v svoji predporočni pogodbi, je v knjigi Melania in jaz trdila njena nekdanja zaupnica Stephanie Winston Wolkoff.

Najverjetneje je takrat dobila, kar je želela - pod pogojem, da ostane ob možu, dokler je ta v Beli hiši, sklepajo tuji mediji.

Melania Trump | Foto: Reuters Foto: Reuters

Ločeno življenje, toda brez ločitve?

Po drugi strani pa je povsem mogoče, da se zakonca ne bosta ločila, ampak bosta le živela ločeno, piše britanski Independent. Melania v razkošnem domovanju v New Yorku, od koder se je preselila v Belo hišo, Donald pa kje drugje, najverjetneje na posestvu Mar-a-Lago na Floridi, kjer mu je prebivalstvo vendarle bolj naklonjeno kot v New Yorku.

Preberite še:

Jill Biden
Trendi Kdo je prva dama, ki bo nasledila Melanio Trump?
Ne spreglejte