SiolNET. Trendi Svet znanih
0,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Tereza Poljanič: razkrila odlično idejo, kako se izogniti sladkarijam #video

0,47

termometer

Razkrila bo, katera hrana je precenjena in katera podcenjena, presenetila vas bo s svojo neobičajno nočno razvado, razkrila simpatičen jutranji ritual in dala dobro idejo, kako se izogniti sladkarijam. Pa tudi o tem, zakaj si je kot otrok želela postati Julia Roberts in kaj najraje počne, ko ni za štedilnikom. O vsem tem v Trendičveku s simpatično voditeljico Terezo Poljanič.

Tereza Poljanič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Vse se je začelo z blogom in hobijem, ki sta nato prerasla v ljubezen do zdrave prehrane in v njen vsakdan. Njen ustvarjalni prostor je namreč kuhinja, kjer redno vihti kuhalnico, preizkuša nove recepte in zanimive sestavine za hranljive in okusne obroke.

Tereza Poljanič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Terezo Poljanič poznamo kot simpatično televizijsko voditeljico, avtorico knjig, podjetnico, popotnico in še kaj. Življenje jo je vodilo tudi po različnih poteh raznolikih dežel, saj so njena velika strast potovanja. Do nedavnega je živela na Novi Zelandiji, pred kratkim pa se je vrnila nazaj domov v Slovenijo.

Tereza Poljanič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

"Sem tip človeka, ki medtem ko jé zdrav zajtrk, že sanjari o kosilu, in medtem ko pripravlja večerjo, že razmišlja, katero sladico bo ustvarila kasneje," pravi Tereza. Njena velika ljubezen pa je tudi meditacija, prav tako je učiteljica joge.

Tereza Poljanič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Zgovorno in vedno nasmejano Terezo smo ujeli v našem Trendičveku. V njem je med drugim razkrila, katera hrana je precenjena in katera podcenjena, presenetila vas bo s svojo neobičajno nočno razvado, razkrila simpatičen jutranji ritual in dala dobro idejo, kako se izogniti sladkarijam. Spregovorila pa bo tudi o tem, zakaj si je kot otrok želela postati Julia Roberts in kaj najraje počne, ko ni za štedilnikom.

Buryana Trendi Buryana: Prelestna pevka, ki je v resnici veterinarka #video Saša Lešnjek Trendi Priljubljena slovenska pevka razkrila svojo neuresničeno željo iz otroštva #video Salome Trendi Da si Salome, moraš biti močna oseba #video Tanja Ribič Trendi Tanja Ribič: Nikoli ne bi zamenjala svojega življenja z življenjem svetovnih zvezdnikov, ki sem jih spoznala #video Anže Škrube Trendi Anže Škrube razkril, katera je njegova "celebrity crush" #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin