Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 3. 2019,
10.12

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,47

1

Natisni članek

Kate Middleton četrti otrok nosečnost princ William

Petek, 1. 3. 2019, 10.12

5 let, 1 mesec

Tako se je Kate Middleton odzvala na vprašanje o četrtem otroku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,47

1

Kate Middleton | Med obiskom Severne Irska se je Kate veliko družila z otroki. | Foto Getty Images

Med obiskom Severne Irska se je Kate veliko družila z otroki.

Foto: Getty Images

Te dni se princ William in njegova žena Kate Middleton mudita na obisku v Severni Irski. Med pozdravljanjem ljudi se je vojvodinja Cambriška raznežila ob petmesečnem fantku, čigar oče jo je povprašal o četrtem otroku. Kate je imela zanj pripravljen zabaven odgovor.

Te dni se v Veliki Britaniji mudi naš predsednik Borut Pahor, ki je med drugim obiskal tudi britansko kraljico. O čem sta se pogovarjala, preverite TUKAJ.

Kate in William sta se na dvodnevni obisk Severne Irske odpravila sama, petletnega sina Georgea, triletno hčer Charlotte in deset mesecev starega sinčka Louisa sta pustila doma v Londonu. A med uradnimi dogodki na Irskem sta se veliko družila prav z najmlajšimi.

Nekaj utrinkov z njunega obiska Severne Irske si oglejte v spodnjem videu.

Med drugim sta se udeležila otroškega nogometnega turnirja, kjer je Kate priznala, da George meni, da so njene nogometne spretnosti naravnost zanič. Portal People piše, da je, ko je na nekem drugem dogodku srečala deklico v prikupnem rožnatem plaščku, tej rekla: "Zelo mi je všeč tvoj plašč. Charlotte obožuje rožnato barvo."  

Trendi Ne le Meghan, na gala dogodku navdušila tudi Kate Middleton #video #foto

Še posebej zabaven pa je bil odziv vojvodinje na vprašanje o četrtem otroku. Med pozdravljanjem navdušene množice v mestu Ballymena se je Kate ustavila pri petmesečnem fantku Jamesu in rekla njegovemu očetu: "Krasen je! V meni se kar budi materinski nagon." Dečkov oče Alan Barr se je na to odzval z vprašanjem, ali razmišlja o še enem otroku. Na to je 37-letna mama treh otrok odvrnila: "Mislim, da bi bil zaradi tega William malce zaskrbljen."

Na otroškem nogometnem turnirju je vojvodinja razkrila, da so po mnenju njenega najstarejšega sina Georgea njene nogometne spretnosti zares slabe. | Foto: Getty Images Na otroškem nogometnem turnirju je vojvodinja razkrila, da so po mnenju njenega najstarejšega sina Georgea njene nogometne spretnosti zares slabe. Foto: Getty Images

Kate se je sicer v vseh treh nosečnostih borila s hudo slabostjo, ki jo je spremljalo močno bruhanje, med prvo nosečnostjo je za nekaj dni pristala celo v bolnišnici. V prvih mesecih nosečnosti je morala odpovedati prisotnost na vseh dogodkih in uradnih obiskih.

In čeprav se ob vprašanju o četrtem otroku ni razgovorila, je bila pred kratkim malce bolj zgovorna, ko je beseda nanesla na otroka njenega svaka, princa Harryja, in svakinje Meghan Markle. "Res je poseben čas, ko so otroci še čisto majhni. Zdaj bodo moji otroci George, Charlotte in Louis dobili bratranca ali sestrično, kar bo spet zelo posebno," je povedala.

Trendi Fotografije razkrivajo, kakšna je bila Kate Middleton na faksu #foto
Meghan Markle, princ Harry
Trendi Zadnje potovanje pred prihodom dojenčka: Meghan in Harry v Maroku #video #foto
Meghan Markle
Trendi Noseči Meghan je rekla, da je "debela gospa" #video
Ne spreglejte