Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 2. 2019,
9.48

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,66

1

Natisni članek

šolstvo obleka moda Kate Middleton

Četrtek, 14. 2. 2019, 9.48

5 let, 2 meseca

Ne le Meghan, na gala dogodku navdušila tudi Kate Middleton #video #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,66

1

Zdi se, da ima britanska kraljeva družina te dni polne roke dela. Sedem mesecev noseča vojvodinja Susseška Meghan Markle se je v zadnjem tednu pojavila na kar dveh družabnih dogodkih v Londonu, a zelo aktivna ostaja tudi njena svakinja Kate Middleton. Sinoči je na prireditvi o šolstvu navdušila v elegantni Guccijevi kremasto-rožnati kreaciji.

Cambriška vojvodinja je imela polne roke dela, saj se je najprej udeležila predavanj in debat na temo mentalnega zdravja v šolstvu, zvečer pa je prišla še na gala dogodek v enem od londonskih muzejev na isto temo. Tam je bila celo ena od glavnih govornic, v svojem nagovoru zbranim je opozorila, da sta dobro mentalno stanje in počutje tako zaposlenih v šolstvu kot učencev nadvse pomembna.

Kate Middleton je na dogodku blestela v elegantni kreaciji znamke Gucci. | Foto: Getty Images Kate Middleton je na dogodku blestela v elegantni kreaciji znamke Gucci. Foto: Getty Images "Izvor številnih težav, ki se pojavijo šele kasneje, v odrasli dobi, kot so na primer slabo duševno in fizično zdravje, zasvojenosti, brezdomstvo, kriminal, razdrte družine, sega v zgodnje otroštvo. Zato moramo razmišljati o preventivi in se izogniti temu, da kasneje postanejo veliki problemi," je med drugim povedala Kate Middleton in dodala: "Dokazano je, da so za otrokov socialni, psihični in čustveni razvoj najpomembnejša prva leta njegovega življenja – bolj kot kasnejša obdobja. In da se bodo lahko lepo, nemoteno razvijali, je nadvse pomembno, da zanje skrbijo ljudje, ki so prav tako s srcem in glavo na pravem mestu."

Nad njenim prizadevanjem in osveščanjem na področju dobrega počutja v šolah tako pri najmlajših kot pri zaposlenih so tisti, ki se jih te težave neposredno tičejo, nadvse navdušeni. Občudujejo njeno zavzetost in predanost.

Ni pa njeno delo edino, kar pritegne pozornost. Tudi tokrat je vojvodinja Cambriška navdušila s svojim modnim stilom. Na gala prireditev je prišla v dolgi obleki znamke Gucci v kremasti in nežno rožnati barvi. Videz je dopolnila z uhani oblikovalke Kiki McDonough, ki jih je nosila že na poroki svoje sestre Pippe Middleton, ter s srebrnimi svetlikajočimi se salonarji.

Kako je bila Kate videti na dogodku, si lahko ogledate v zgornjem videu in v spodaj priloženi fotogaleriji.

Fotogalerija
1 / 7
Trendi Visoko noseča Meghan blestela v belem #foto #video
Kate Middleton, princ William
Trendi Poglejte božični kartici princev Williama in Harryja ter Kate in Meghan
Trendi Zdrahe na britanskem dvoru: Harryja in Meghan ne bo k Williamu in Kate #video
Ne spreglejte