Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 6. 2021,
9.03

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64

Natisni članek

Hrvaška morje dopust znane Slovenke

Ponedeljek, 21. 6. 2021, 9.03

2 leti, 10 mesecev

Tako letos dopustujejo znane Slovenke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64
alya | Foto zajem zaslona

Foto: zajem zaslona

Letošnja poletna sezona je zaradi vročinskega vala v polnem teku, veliko turistov pa že dopustuje na hrvaški obali. Tudi znane Slovenke so letos že uživale na soncu naših južnih sosedov.

Anamaria Goltes se je nedavno vrnila iz Združenih držav Amerike, saj je njen izbranec in svetovno znani košarkar Luka Dončić končal svojo tretjo sezono v NBA.

Vrnitev domov je Anamaria izkoristila za skok na hrvaško obalo, kjer je uživala že v prvi polovici junija. Na svojem Instagram profilu je s sledilci delila fotografije, kako je v obleki pozirala ob sončnem zahodu in bazenu, natančne lokacije dopustovanja pa ni razkrila.

Ob morju se je letos že razvajala tudi priljubljena pevka Nina Pušlar, ki je objavila fotografijo, kako se v poletni obleki sprehaja na pomolu. Pevka, ki to poletje napoveduje veliko koncertov, je ostala skrivnostna glede kraja dopustovanja, njeni sledilci na Instagramu pa so ugibali, da je na Malem Lošinju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Tudi Rebeka Dremelj, znana slovenska pevka, uživa na Hrvaškem. V rdečih kopalkah in s kozarcem rdečega vina v roki je svojim oboževalcem razkrila, da se nahaja v Filipani, natančneje v Villi Arkaim. Njeni sledilci na Instagramu so nad izbrano destinacijo pevke navdušeni.

Špela Grošelj, pevka in televizijska voditelljica, je razkrila, da letošnji dopust preživlja v Dalmaciji. Na Instagramu je delila dve fotografiji v poletnih oblekah, njeni sledilci pa so jo zasuli s pozitivnimi komentarji.

Prav tako je obalo obiskala tudi priljubljena slovenska pevka Alya, ki je oboževalce navdušila s sliko v bikiniju. V opisu pod sliko je napisala: "Palme in valovi me kličejo tja, odnesla bi domov ta košček sveta."

Preberite tudi:

mejni prehod
Avtomoto Na mejnih prehodih s Hrvaško že povečan promet
počitnice plaža
Novice Toliko stopinj Celzija bomo namerili danes #video

 

Ne spreglejte