SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenska manekenka uživala v Parizu

4

termometer

 | Foto:
Poletni čas, ko večinoma ljudje odidejo na morje, je letos manekenka Iryna Osypenko Nemec izkoristila za potovanje. Zadnje dni je uživala v mestu zaljubljenih

Letošnje poletje je manekenka Iryna Osypenko Nemec izkoristila za uživanje s svojim možem Matjažem in njegovo družino. Potem ko sta v letošnjem letu že obiskala Irynino rodno deželo, sta se Iryna in Matjaž v družbi Matjaževega brata in mame odpravila tudi v Pariz.

"V Parizu smo bili s celotno družino. Preživeli smo nekaj čudovitih dni in si že vnaprej pripravili zelo obsežen in resnično natrpan urnik, saj smo vsi želeli videti v Parizu čim več v nekaj dnevih," nam je zaupala Iryna, navdušena nad dejstvom, da francoska prestolnica nudi raznolika doživetja za vse okuse.

"Ker nas je bilo, kot rečeno, kar nekaj, smo naredili načrt, ki je zadovoljeval želje nas vseh, saj smo želeli in pozneje tudi videli Louvre, Versailles, Eifflov stolp, Notre Dame, Arc de Triomphe in Sacre Coeur. Pariz je čudovito mesto, ki ti na vsakem koraku nudi nekaj, kaj je vredno ogleda," je nad Parizom navdušena Iryna, ki je kot številni ugotovila, da je pet dni, kolikor je trajal njihov izlet, absolutno premalo za to, da se naužiješ Pariza.

"Sama bi, po pravici povedano, potrebovala vsaj en teden, da bi si v miru ogledala samo Louvre. Izjemno me je navdušil. Po naključju smo spoznali tudi znanega francoskega igralca Jamela Debbouzeja, ki je zelo prijazen in preprost," je izkušnjo z zvezdnikom, ki je med drugim igral tudi v filmu Amélie, opisala lepotica.

"Poleg prečudovite arhitekture, lepot zgodovine in umetniškega Pariza mi bodo v spominu ostale tudi neskončne vrste ogledov željnih turistov," je povedala nad mestom navdušena Iryna.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin