SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenska estrada na pikniku s klobuki (foto)

3

termometer

 | Foto:
Piknik pod klobuki tabloidne revije Lady je tudi tokrat minil v znamenju druženja estrade, glasbe, sonca, hrane in seveda klobukov.

Vsakoletno druženje tabloidne revije, ki ga pripravijo tudi s humanitarnim namenom, se je na sončno sredino popoldne odvijalo po začrtanem voznem redu: prihod, druženje, rokovanje in smeh, potem pa hrana, pijača in zabava. Za vse elemente dobrega in sončnega piknika so kolegi v uredništvu revije poskrbeli, kot je treba, pa tudi estradniki so se letos še posebej opogumili, saj smo jih nemalo srečali z otroki.

Med tistimi najbolj pogumni starši, ki so na piknik pod klobuki pripeljali svoje otroke, so bili pevki Natalija Verboten in Saša Lendero, misica Marika Savšek, ki je bila verjetno med vsemi mamica z najkrajšim stažem, urednica Trendov Milena Kalaacunn, pevka Natalija Kolšek, misica in podjetnica Tatjana Tutan ter pevec Jani Pavec, malo starejše otroke je seboj pripeljal pevec Daniel Popović, že povsem odraslega sina Martina pa je s seboj za družbo pripeljal pevec Lado Leskovar.

Povabljeni so tudi tokrat lahko uživali v prijetnem ambientu, dobri gostinski ponudbi, predvsem pa je bilo znane obraze zanimivo opazovati, kako so sproščeno kramljali, se smejali in se ukvarjali z zgodbami s političnega in estradnega parketa. Sklep: elegantna zabava, klobuki in dobra hrana gredo lepo skupaj s humanitarno noto, ki so jo organizatorji tokrat namenili družini iz Prekmurja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin