SiolNET. Trendi Svet znanih
4,26

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Slavna igralka nad hosteso z Zlatih globusov

4,26

termometer

Jamie Lee Curtis
Jamie na letošnji podelitvi zlatih globusov Foto: Getty Images

Številni mediji so za pravo zvezdo zadnjih Zlatih globusov označili dekle, ki je tam promoviralo znano znamko vode, a vsaj ene zvezdnice ni navdušilo. Jamie Lee Curtis je javno okrcala to znamko in njen način promoviranja.

Fiji water girl Trendi Največja zvezda Zlatih globusov? Hostesa s pladnjem vode. #foto

Po nedeljski podelitvi zlatih globusov se ni govorilo le o zmagovalcih in poražencih, temveč tudi o nepričakovani zvezdnici večera: "Fiji water girl", kot so poimenovali hosteso s pladnjem vode te znamke.

Dekle je namreč poskrbelo, da se je pojavilo na večini fotografij zvezdnikov, pri čemer je zapeljivo strmelo v objektiv. Zaradi vpadanja v kader je hostesa kmalu postala zvezda družbenih omrežij, a vsaj ene zvezdnice na rdeči preprogi ta način promoviranja ni navdušil.

"Jasno sem se umaknila od brezsramne promocije"

Priznana igralka Jamie Lee Curtis je javno okrcala to znamko zaradi vsiljivega načina oglaševanja, katerega del ni hotela biti. "Jasno sem se umaknila od brezsramne promocije znamk Fiji in Moet ter njihovih deklet, ki so s pladnji stala v bližini kamere," je zapisala na Instagramu.

"Vedela sem, da me tam čaka fotograf, a sem se umaknila stran in mu na glas rekla, da jih nočem reklamirati. Ta zorni kot jasno kaže, da sem se umaknila, a še vedno se je zgodila ta fotografija." Dodala je, da bi morali sponzorji dogodkov dobiti dovoljenja ljudi, kadar jih fotografirajo ob sponzoriranih izdelkih.

Jamie je bila le ena od številnih zvezdnikov, s katerimi se je Kelleth Cuthbert - kot je ime hostesi - znašla v kadru. Med njimi so še Richard Madden, Amy Adams, Camilla Belle in Jim Carrey, a še nihče razen Jamie se ni javno odzval na Fijijev način promoviranja na podelitvi.

Preverite še:

Christian Bale, Zlati globusi Trendi Ob prejemu zlatega globusa se je zahvalil satanu #video zlati globusi, rdeča preproga Trendi Zlati globusi: noč, ko so moški zasenčili ženske #foto

 

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • stanly / 10.01.2019. ob 09:41 +2 - 1

  vresnici bi ob hostesi lahko hitro ugotovili kako zob časa vzame lepoto tudi največjim zvezdicam

  +2 - 1
 • mare1962 / 09.01.2019. ob 17:23 +3 - 3

  Jamie čas te je povozil, žal.

  +3 - 3
 • Boni / 09.01.2019. ob 22:17 +2 - 2

  Tudi avšo s pladnjem bo čas povozil. Če ji je to odskočna deska v šovbiznis, se ji bo še dogajalo...(pa nič dobrega in častnega).

  +2 - 2
delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin