Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 4. 2021,
9.00

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,59

4

Natisni članek

Jovana Joksimović Željko Joksimović Severina

Torek, 20. 4. 2021, 9.00

3 leta

Severina ženo Željka Joksimovića obtožila, da je objavila njene gole fotografije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,59

4

Severina, Pete Movrin | Severina je javno izpostavila, kaj naj bi ji storila Jovana Joksimović. | Foto Jani Ugrin

Severina je javno izpostavila, kaj naj bi ji storila Jovana Joksimović.

Foto: Jani Ugrin

Hrvaška pevka Severina je bila gostja srbske oddaje 150 minuta, v kateri je spomnila na neprijeten dogodek iz preteklosti, ko naj bi žena Željka Joksimovića javnosti razkrila pevkine gole fotografije.

Severina je v oddajo 150 minuta prišla zaradi nedavne kampanje proti sovražnemu govoru, v okviru katere je skupaj z igralko Hristino Popović in igralcem Goranom Bogdanom posnela zdaj že viralen video Hejt, Slovani.

Nato pa je začela na presenečenje voditeljice in gledalcev govoriti o Jovani Joksimović, ženi Željka Joksimovića, sicer tudi voditeljici na srbski televiziji, ki predvaja omenjeno oddajo. 

"Z vašo televizijo sem imela neprijetno izkušnjo. Voditeljica je v jutranji oddaji pokazala moje gole fotografije, ki so jih ukradli z mojega telefona," je začela, pri čemer ni izdala Jovaninega imena, a so vsi vedeli, za koga gre, ko je nadaljevala: "Najina otroka sta se skupaj igrala, poznam tudi njenega moža pevca. Nekoč sem mu celo pisala repertoar za koncert. Družili smo se kot prijatelji, a ne glede na to se takšne stvari preprosto ne počnejo. Te fotografije je na televiziji kazala ob 10. uri zjutraj. To je bilo grozno."

Jovana obtožb noče javno komentirati

Voditeljica je Severino nato vprašala, ali se je od takrat kaj slišala z Jovano, na kar je pevka odvrnila, da ne. Srbski portal Telegraf je za komentar glede dogodka iz leta 2018 prosil še Jovano, ki pa ni hotela dati izjave. "Ne, ne želim komentirati tega, hvala za klic."

Jovana je o Severininih golih fotografijah govorila v jutranji oddaji, pri čemer so se ji pridružili tudi gostje. Seve naj bi njihovo početje tako prizadelo, da se je za nekaj časa - tako kot prvič, ko je njen intimni video z jahte prišel v javnost - umaknila iz javnosti in celo ni hotela zapustiti svojega stanovanja. 

Pred kratkim je komentirala tudi slavni video z jahte iz leta 2004, za katerega še danes trdi, da nikoli ni hotela, da bi prišel v javnost. "To je bil velik šok. Bilo je težko, a preživela sem," je dejala in dodala, da ljudje še danes, ko ji nimajo več kaj reči, omenijo ta posnetek z jahte.

Preverite tudi:

Severina
Trendi Severina zaprosila za državno pomoč, dobila bo minimalno plačo
Severina
Trendi Čustvena Severina o odvzemu sina: Danes se mi ustavlja srce
Ne spreglejte