Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 2. 2018,
11.56

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,47

Natisni članek

Cheryl Cole Liam Payne konec zveze razhod

Torek, 20. 2. 2018, 11.56

6 let, 2 meseca

Se zvezdniški par po dveh letih že razhaja?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,47
Cheryl Cole in Liam Payne | Foto Instagram

Foto: Instagram

34-letna Cheryl Cole in njen deset let mlajši fant Liam Payne, član priljubljene fantovske zasedbe One Direction, menda preživljata burno obdobje. Kriza naj bi bila celo tako huda, da razhod ni izključen.

Zvezdniški par, ki je skupaj šele dve leti, se že vse od oktobra lani ni pojavil skupaj v javnosti, Liam pa je menda za nasvete glede skrbništva nad njunim sinom in delitve premoženja povprašal celo vrhunskega ločitvenega odvetnika.

Cheryl se zadnje čase v javnosti pojavlja sama. | Foto: Cover Images Cheryl se zadnje čase v javnosti pojavlja sama. Foto: Cover Images "Čeprav je poiskal pravni nasvet, si še vedno želi rešiti stvari. A nekako se skuša pripraviti na vse možnosti," je za britanski The Sun povedal anonimni vir, ki je blizu zvezdniku. "Ker imata sina in ker imata tudi nekaj skupnega premoženja, ne moreta kar tako iti vsak na svojo stran. Upa, da se to ne bo zgodilo, ampak preprosto skuša biti previden."

Zadnje mesece opravljata vsak svoje obveznosti, na dogodkih se ne pojavljata skupaj. "Med njima so trenutno stvari precej napete, tega se ne da zanikati," pa je dodal drugi vir. "Vsi, ki smo jima blizu, upamo, da bosta krizo rešila, a hkrati mislimo, da je morda tokrat preveč ovir, ki bi jih morala premagati."

Odnos se je menda začel krhati kmalu po božiču, težave pa so se začele pojavljati, ker sta zaradi obveznosti zadnje leto preživela veliko časa vsak na svoji celini. Liam je v ZDA koncertiral, medtem ko je Cheryl doma v Veliki Britaniji skrbela za njunega 11-mesečnega sinka Beara.

Se je pa danes prvič po govoricah, da se z Liamom morda razhajata, 34-letna britanska zvezdnica pojavila v javnosti, in sicer v svojem domačem mestu Newcastle na odprtju centra za pomoč mladostnikom v stiski. Za tamkajšnje medije je dala kratek intervju, kjer je pojasnila, komu bo center namenjen, govoricam o težavah v svoji ljubezenski zvezi pa ni namenila posebne pozornosti.

Ne spreglejte