SiolNET. Trendi Svet znanih
1,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Še ena žrtev koronavirusa: poslavlja se revija Playboy #video

1,43

termometer

Ameriška revija Playboy bo odslej izhajala le še na spletu. Kot razlog za to odločitev so navedli globalni izbruh koronavirusa.

Tako je leta 1993 Playboyeva dekleta fotografiral Donald Trump:

"Motnje, ki jih povzroča pandemija koronavirusa, so nas prisilile, da smo pospešili pogovore, ki trajajo že nekaj časa. Pogovore o tem, kako našo tiskano izdajo prilagoditi željam današnjih bralcev," je v sporočilu za javnost zapisal izvršni direktor Playboya Ben Kohn.

Kot je pojasnil, to pomeni, da bodo vse vsebine preselili na splet, tiskana revija pa ne bo več izhajala, vsaj redno ne. S prihodnjim letom bodo namreč občasno izhajale posebne izdaje, je napovedal Kohn.

Playboy Foto: Getty Images

Ameriški Playboy so sicer že prej precej skrčili, revija je v tiskani obliki izhajala le še štirikrat na leto.

Playboy je leta 1953 začel izdajati legendarni Hugh Hefner, ki je umrl leta 2017. Leto pred njegovo smrtjo so se odločili, da na naslovnicah revije ne bo več popolnoma golih žensk, češ da je to v času prosto dostopne spletne pornografije preživeto, leta 2017 pa so odločitev preklicali. A revija je bila že nekaj časa nedvomno v zatonu in govorice, da jo bodo slej ko prej ukinili, so bile v zadnjih letih vse glasnejše.

Playboy Trendi Se po 65 letih bliža konec revije Playboy? Hugh Hefner, playboy Slavni Umrl je Hugh Hefner #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin