SiolNET. Trendi Svet znanih
1,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnica se po skoraj 12 letih zakona ločuje

1,34

termometer

Reese Whitherspoon, Jim Toth |  | Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Igralka Reese Witherspoon je na družbenih omrežjih sporočila, da se z možem Jimom Tothom ločujeta. Poročena sta bila skoraj 12 let.

Da se bosta ločila, sta Reese Witherspoon in Jim Toth v skupni izjavi za javnost zapisala le nekaj dni pred 12. obletnico poroke.

"Z vami morava deliti zasebno novico. Z veliko skrbi in premisleka sva sprejela težko odločitev, da se ločiva. Skupaj sva doživela veliko čudovitih let in naprej se odpravljava z globoko ljubeznijo, prijaznostjo in vzajemnim spoštovanjem do vsega, kar sva skupaj ustvarila. Ko odpirava naslednje poglavje, sta najina največja prioriteta najin sin in vsa družina. Te zadeve nikoli niso lahke in so zelo osebne. V tem času resnično ceniva spoštovanje vseh do naše družine," sta zapisala igralka in agent, ki sta se prek skupnih prijateljev spoznala leta 2010.

Blondinka s Harvarda 2 Planet TV Reese Witherspoon: Ta blondinka vam je lahko za vzor

Skupaj bosta še naprej vzgajala sina

V zakonu se jima je rodil sin Tennessee James, ki je star deset let. Igralka je bila pred tem med letoma 1999 in 2008 že poročena z igralcem Ryanom Phillippom, s katerim ima 23-letno hčer Avo in 19-letnega sina Deacona.

"Med zakoncema ni velikega škandala ali drame, sta samo dva človeka, ki skupaj vzgajata otroka in v resnici drug do drugega nimata več nobenih romantičnih čustev," je za spletno stran Page Six povedal vir blizu para. Kot je dodal, na koncu zakona med njima ni bilo več iskric in romance.

Drugi vir je dodal, da uradnega zahtevka za ločitev še nista vložila, a dodal, da bosta še naprej sodelovala. 47-letni oskarjevki je bilo po navedbah vira včasih všeč to, da je bil Toth trden, zanesljiv in stabilen fant, kar je bilo po letih zakona s Phillippom zanjo osvežujoče.

Reese Witherspoon, Sofia Vergara Planet TV Igralka bi si za vlogo v tej akcijski komediji podarila oskarja Blondinka s Harvarda Planet TV Ste vedeli? Tej zvezdnici so prvi ponudili vlogo blondinke s Harvarda
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin