Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 1. 2024,
8.00

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Reese Witherspoon Sofia Vergara

Sobota, 6. 1. 2024, 8.00

3 mesece, 3 tedne

Igralka bi si za vlogo v tej akcijski komediji podarila oskarja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 20. uri ogledali akcijsko komedijo Vroči pregon (Hot Pursuit) z Reese Witherspoon, Sofio Vergara, Johnom Carrollom Lynchem in Michaelom Mosleyem v glavnih vlogah. V intervjuju sta igralki spregovorili o tem, kako bi ocenili svojo igro v tem filmu, katera je boljša v imitiranju druge, razkrili pa sta tudi, ali sta se na snemanju zabavali.

Rose Cooper (Reese Witherspoon) je zategnjena policistka, ki rada sledi pravilom. Pogosto se zgodi, da kaj zamoči, zdaj pa ima priložnost, da se dokaže svojemu nadrejenemu. Varovati mora zvezno pričo Daniello Rivo (Sofia Vergara), živahno, seksi in gostobesedno vdovo, katere življenje ogroža mafijski preprodajalec drog.

Mastercard podkast navdiha z Borutom Pahorjem
Planet TV To je bil razlog, da je Katarina Čas ostala brez prizora z DiCapriem

Ko oba pola deklet trčita, se med drvenjem skozi Teksas večkrat znajdeta v smrtni nevarnosti. Za petami so jima plačani morilci in pokvarjeni policisti, med divjo tekmo s časom največjo oviro predstavljata ravno sami sebi.

Sofia Vergara in Reese Witherspoon. | Foto: promocijsko gradivo Sofia Vergara in Reese Witherspoon. Foto: promocijsko gradivo

Igralki, ki sta v filmu Vroči pregon (Hot Pursuit) sodelovali tudi kot producentki, sta na začetku intervjuja najprej razkrili, kako bi v tej vlogi ocenili svojo igro. "Sama sebi bi podarila oskarja," je priznala Sofia Vergara, Reese Witherspoon pa je dejala: "Jaz bi si nakazala dodatek." Sofia se je zasmejala in njen odgovor pokomentirala: "Seveda, ti si oskarja tako ali tako že dobila."

Kolo sreče
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Kolo sreče

V naslednjem vprašanju je novinarja zanimalo, katera igralka bolje oponaša drugo. Sofia je hitro zatrdila, da Reese, kar je utemeljila z besedami: "Reese ima pravo uho za to. Saj me slišite, kako govorim. Če bi to šlo bolje od rok meni, ne bi imela takšnega naglasa po skoraj 20 letih življenja v Združenih državah Amerike."

Sofia Vergara in Reese Witherspoon. | Foto: promocijsko gradivo Sofia Vergara in Reese Witherspoon. Foto: promocijsko gradivo

Obe sta se temu nasmejali, novinar pa je izkoristil priložnost in omenil, da sta tudi na televizijskih zaslonih dajali vtis, da sta se na snemanju zelo zabavali v družbi druga druge. Sofia je priznala, da je bilo res tako, čeprav sta morali tudi trdo delati. Tudi Reese je to z velikim zadovoljstvom potrdila, razkrila pa tudi:

Umori na podeželju
Planet TV Angleška kraljica priznala igralcu: Tam res ne bi rada živela

"Čeprav sem se izjemno zabavala, sem zaradi nje velikokrat izbruhnila v smeh, ko je bilo to najmanj potrebno. Predvsem, ko je postala utrujena. Takrat namreč začne govoriti na tako smešen način, da se človek ne more zadržati." Sofia se je zasmejala in pojasnila: "Moja usta še kar naprej govorijo, ampak ker mi možgani ne delajo več, nimam nadzora nad tem, kaj in kako izrečem."

Akcijsko komedijo Vroči pregon si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri. Ob 21.50 sledi akcisjki triler Anna.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Bi jo prepoznali? Poglejte, kako je nevesta iz šova videti brez lepotnih popravkov. #video
Divje mame
Planet TV Igralka priljubljene serije mislila, da je pripravljena na materinstvo, nato pa ...
Umori na podeželju
Planet TV Legendarna serija vsak petek na Planetu
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte