SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralka bi si za vlogo v tej akcijski komediji podarila oskarja

0,03

termometer

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 20. uri ogledali akcijsko komedijo Vroči pregon (Hot Pursuit), v kateri bodo v glavnih vlogah nastopili Reese Witherspoon, Sofia Vergara, John Carroll Lynch in Michael Mosley. V intervjuju sta igralki spregovorili o tem, kako bi ocenili svojo igro v tem filmu, katera je boljša v oponašanju druge, razkrili pa sta tudi, ali sta se na snemanju zabavali.

Rose Cooper (Reese Witherspoon) je zategnjena policistka, ki rada sledi pravilom. Pogosto se zgodi, da kaj zamoči, zdaj pa ima priložnost, da se dokaže svojemu nadrejenemu. Varovati mora zvezno pričo Daniello Rivo (Sofia Vergara), živahno, seksi in gostobesedno vdovo, katere življenje ogroža mafijski preprodajalec drog. Ko oba pola deklet trčita, se med drvenjem skozi Teksas večkrat znajdeta v smrtni nevarnosti. Za petami so jima plačani morilci in pokvarjeni policisti, med divjo tekmo s časom največjo oviro predstavljata ravno sami sebi.

Sofia Vergara in Reese Witherspoon. | Foto: IMDb Sofia Vergara in Reese Witherspoon. Foto: IMDb Igralki, ki sta v filmu Vroči pregon (Hot Pursuit) sodelovali tudi kot producentki, sta na začetku intervjuja najprej razkrili, kako bi v tej vlogi ocenili svojo igro. "Sama sebi bi podarila oskarja," je priznala Sofia Vergara, Reese Witherspoon pa je dejala: "Jaz bi si nakazala dodatek." Sofia se je zasmejala in njen odgovor pokomentirala: "Seveda, ti si oskarja tako ali tako že dobila."

SP Katar Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju

V naslednjem vprašanju je novinarja zanimalo, katera igralka bolje oponaša drugo. Sofia je hitro zatrdila, da Reese, kar je utemeljila z besedami: "Reese ima pravo uho za to. Saj me slišite, kako govorim. Če bi to šlo bolje od rok meni, ne bi imela takšnega naglasa po skoraj 20 letih življenja v Združenih državah Amerike."

Sofia Vergara in Reese Witherspoon. | Foto: IMDb Sofia Vergara in Reese Witherspoon. Foto: IMDb Obe sta se temu nasmejali, novinar pa je izkoristil priložnost in omenil, da sta tudi na televizijskih zaslonih dajali vtis, da sta se na snemanju zelo zabavali v družbi druga druge. Sofia je priznala, da je bilo res tako, čeprav sta morali tudi trdo delati. Tudi Reese je to z velikim zadovoljstvom potrdila, razkrila pa tudi:

Salma Hayek, Penelope Cruz Planet TV Po v postelji preživeti noči sta zvezdnici postali najboljši prijateljici

"Čeprav sem se izjemno zabavala, sem zaradi nje velikokrat izbruhnila v smeh, ko je bilo to najmanj potrebno. Predvsem, ko je postala utrujena. Takrat namreč začne govoriti na tako smešen način, da se človek ne more zadržati." Sofia se je zasmejala in pojasnila: "Moja usta še kar naprej govorijo, ampak ker mi možgani ne delajo več, nimam nadzora nad tem, kaj in kako izrečem."

Akcijsko komedijo Vroči pregon si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri. Ne zamudite pa tudi akcije Bandidas, ki bo sledila ob 22. uri. Druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV To jed iz Exatlona bosta pogrešala najbolj #video Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Spoznajte novih deset kandidatov, ki se podajajo na pot iskanja večne ljubezni Richard Blais Planet TV Ta svetovno znani kuhar je svojo kariero začel v McDonald'su
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin