Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 12. 2013,
11.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Rebeka Dremelj

Petek, 6. 12. 2013, 11.03

8 let

Rebeka Dremelj: Rokovala in fotografirala sem se z njim

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
S smrtjo Nelsona Mandele smo izgubili enega izmed voditeljev, ki je s svojo pokončnostjo in zavezanostjo človekovim pravicam navdušil številne zvezdnike po svetu, tudi v Sloveniji.

Na njegovo smrt so se odzvali s številnimi objavami na družabnih omrežjih. Nekaj smo jih izbrali.

Bono: Mandela je vedno igral z najvišjimi vložki. Vložil je svojo družino, svojo državo, svoj čas, svoje življenje in osvojil večino na teh tekmah. Trmast do konca zaradi vseh pravih razlogov.

Rebeka Dremelj: Imela sem ta privilegij,da sem se leta 2001 v Južni Afriki, na izboru za mis sveta, rokovala in fotografirala z njim. Fotke seveda nikoli dobila, a močan stisk roke ostaja v večnem spominu, kot ena lepa izkušnja v mojem življenju. Tistim, ki imate to možnost, toplo priporočam ogled filma Nepremagljiv, kjer se pokaže, kako velik je bil. R.I.P.

Saša Lendero: Zapustil nas je čudovit človek, ki se je boril za pravice vseh ljudi. Dotaknil se je milijonov življenj, usod in src! Njegova dragocena dediščina usmiljenja, dobrote, razumevanja in poguma ostaja med nami za vedno! HVALA, NELSON MANDELA!

Nina Pušlar: "It always seems impossible until it's done." - Nelson Mandela Počivaj v miru!

Oprah Winfrey: Bil je vse, kar ste kdajkoli slišali in še več - ponižen in nepoškodovan s kančkom grenkobe. Vedno je rad povedal dobro šalo. Biti v njegovi prisotnosti je bilo, kot da bi sedeli z milino in veličino ob istem času. On bo vedno moj junak. Njegovo življenje je bilo darilo za vse nas.

Idris Elba: Kakšna čast je bila, da sem lahko stopil v čevlje Nelsona Mandele in prikazal človeka, ki se je upiral povprečnosti, podrl ovire in se zavzemal za človekove pravice pred očmi sveta. Moje misli in molitve so z njegovo družino.

Tyra Banks: Z nami bo živel večno. Nikoli ga ne bomo pozabili.

Rihanna: Eden izmed največjih ljudi, ki je kdajkoli živel. Nikoli ne bomo pozabili tega človeka. Nelson Mandela je svoje ljudi naredil ponosne in zaradi tega te bomo vedno imeli radi.

Kelly Osbourne: Danes je uradno najbolj žalosten dan. Svet je izgubil enega izmed najbolj navdihujočih ljudi, ki je kdajkoli hodil po naši zemlji.

Eva Longoria: Danes smo izgubili enega izmed največjih voditeljev. Počivaj v miru.

Samuel L. Jackson: Nisem spoznal osebe, ki bi bila boljša, kot je Nelson Mandela. Moje sočutje njegovi družini in njegovi državi.

Melania Trump: Bil je osupljiv človek in inspiracija za vse nas.

Ne spreglejte