SiolNET. Trendi Svet znanih
1,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Princesa Charlene se je vrnila v Monako k družini

1,43

termometer

kneginja charlene |  | Foto: Guliverimage
Foto: Guliverimage

Monaška kneginja Charlene je končala zdravljenje v tujini ter se vrnila domov k svojima otrokoma in možu. 

Monaški dvor je objavil novico, da se je 44-letna princesa Charlene, mati dvojčkov, princa Jacquesa in princese Gabrielle, zaradi "spodbudnega okrevanja" in z dovoljenjem zdravnikov lahko vrnila v svoj dom. V izjavi je še zapisano: "V prihodnjih nekaj tednih bi morali princesi Charlene omogočiti, da še okrepi svoje zdravje, preden postopoma nadaljuje svoje uradne dolžnosti in obveznosti."

Charlene se je od novembra lani zdravila na švicarski kliniki. 

V začetku novembra se je princesa, ki je trpela zaradi "tako čustvene kot fizične izčrpanosti", prostovoljno začela zdraviti v strokovni ustanovi. Izbira klinike zunaj Monaka je bila njena osebna odločitev, ki so jo podprli družinski člani. "Želela je zdravljenje in vedela je, da je najbolje, da gre počivat in dobi pravo, medicinsko uokvirjeno zdravljenje," je novembra povedal njen mož, princ Albert. 

kneginja charlene | Foto: Guliverimage Foto: Guliverimage

Izjava monaškega dvora se konča z besedami: "Da bi kneginja Charlene dosegla popolno okrevanje in ker še vedno potrebuje mir, knežji par prosi, da še naprej spoštujete njuno zasebno življenje in družinsko okolje."

Charlenina vrnitev je zadnji korak v desetmesečni odisejadi. Prvič je zbolela, ko je bila maja lani v Južni Afriki na načrtovanem kratkem desetdnevnem obisku v svoji domovini. Njen obisk se je zaradi okužbe z virusom, ki je tako hudo prizadel nos, ušesa in grlo, da kar pol leta ni smela na letalo, vmes so jo tudi operirali, zavlekel do novembra.

Charlene, ki je januarja dopolnila 44 let, je v zadnjih mesecih zaradi zdravja zamudila številne javne nastope. Palača je govorice o zakonskih težavah odločno zavrnila in zgolj ponavljala, da Charlene potrebuje čas. Številni mediji so razloge za Charlenino otožno stanje videli v monaški aristokraciji, ki naj bi kneginji vse od poroke oteževala življenje. 

Med boleznijo in okrevanjem je bila princesa prisiljena praznovati več pomembnih praznikov in družinskih priložnosti prek družbenih omrežij. 

Preberite še:

Vladimir Doronin Trendi Monaška kneginja v objemu ruskega milijarderja? monaška kraljevina Trendi Nasmejana monaška kneginja končno skupaj z možem in otrokoma

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin