SiolNET. Trendi Svet znanih
1,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nasmejana monaška kneginja končno skupaj z možem in otrokoma

1,08

termometer

monaška kraljevina |  | Foto:

Kneginja Charlene se je po šestih mesecih domovanja v tujini vrnila h knezu Albertu ter otrokoma Gabrielli in Jacquesu. "Srečen je današnji dan," je objavila na Instagramu.

Monaška kneginja Charlene je pol leta preživela v rojstni državi Južni Afriki. Tam je imela operacijo sinusov in zaradi poslabšanja stanja je za nekaj časa odpovedala potovanje z letalom, zato se je njeno bivanje v domovini zavleklo v nekaj mesecev.

V ponedeljek zjutraj je 43-letna Charlene priletela v Nico, kjer so jo na letališču pričakali njena otroka in 63-letni mož knez Albert, potem pa so skupaj s helikopterjem odleteli domov na monaški dvor.

Monaška družina je napravila nekaj fotografij za lačno javnost, nakar je kraljevi par odpeljal otroka v šolo. Pod fotografijo je kneginja Charlene zapisala: "Srečen današnji dan. Hvala vsem, ki me delate močno." Seveda je pod objavo dobila številne lepe misli.

Knez Albert in Charlene sta bila nazadnje v Monaku skupaj fotografirana v začetku januarja letos. Knez Albert si želi, da bi ga žena spremljala v Dubaj na svetovno razstavo Expo 2021, prav tako pa Maročani upajo, da bodo princeso videli na državnem prazniku 19. novembra.

Med domovanjem v Južnoafriški republiki je par praznoval deseto obletnico poroke, a namesto skupnega druženja je kraljevi dvor poslal videoposnetek z najlepšimi trenutki zakona. Seveda so ob tem bila številna namigovanja, da v zakonu močno škripa in da je vse skupaj le krinka.

Dejstvo je, da se kneginja zadnje časa ni prav veliko smejala, s svojimi izjavami in objavami je nakazovala, da življenje na dvoru ni takšno, kot si je zamišljala. Nesrečna kneginja je znova obudila govorice o prekletstvu Grimaldijev. Po legendi naj bi v 13. stoletju princ Rainier I. Urabil in posilil lepo dekle, ta pa je preklela njega in vse njegove potomce. Sedem stoletij kasneje se zdi, da to urok še vedno deluje.

Preberite še:

Albert Charlene Monako Trendi Vse glasnejše govorice, da je monaškega knežjega zakona konec Charlene Monako Trendi Monaška kneginja je že več mesecev zdoma

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin