Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
22. 2. 2020,
18.23

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,06

3

Natisni članek

Invictus Games Instagram Meghan Markle princ Harry

Sobota, 22. 2. 2020, 18.23

4 leta, 2 meseca

Princ Harry močno razburil sledilce: Te ni nič sram? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,06

3

Na profilu princa Harryja in Meghan Markle na Instagramu se je znašel nenavaden oglas za športni dogodek Invictus Games, katerega ustanovitelj je princ Harry. Vabilo na igre, ki bodo letos maja na Nizozemskem, namreč predstavljajo izmišljena SMS-sporočila med Harryjem in Jon Bon Jovijem, kar se je številnim sledilcem zdelo puhlo in povsem neprimerno.

Invictus Games je mednarodni športni dogodek, ki so ga prvič organizirali v Londonu septembra 2014, njegov ustanovitelj in velik podpornik pa je princ Harry. Na njem se v devetih različnih športih pomerijo ranjeni, poškodovani ali bolni vojaki in veterani.

Kot vabilo oziroma reklamo za dogodek, ki bo maja na Nizozemskem, so letos objavili izmišljena SMS-sporočila, ki si jih izmenjujeta princ Harry in priljubljeni glasbenik Jon Bon Jovi. Tema dopisovanja so seveda športne igre, možakarja pa naj bi se dogovarjala za srečanje 28. februarja, ko naj bi bil glasbenik v Londonu.

Princ Harry je ustanovitelj športnih iger Invictus Games, ki bodo maja letos na Nizozemskem. | Foto: Getty Images Princ Harry je ustanovitelj športnih iger Invictus Games, ki bodo maja letos na Nizozemskem. Foto: Getty Images

Čeprav je pod objavo na Instagramovem profilu Sussex Royal izrecno opozorjeno, da gre za izmišljeno dopisovanje in da si Harry ter Jon Bon Jovi takšnih sporočil v resnici nista izmenjevala, je številne sledilce vse skupaj močno zmotilo.

"Resno? Nekoč sem bila oboževalka, a to že postaja smešno. Najprej sem mislila, da gre za zadevo, ki so si jo izmislili oboževalci, ne morem verjeti, da je to objavljeno na vašem uradnem profilu. Prosim, nehajte si delati sramoto," se je glasil en komentar. Drugi pa: "Si resen, Harry? Neumnost. Te ni nič sram?"

Princ Harry je z zadnjo objavo na Instagramu padel v nemilost številnih sledilcev. | Foto: Getty Images Princ Harry je z zadnjo objavo na Instagramu padel v nemilost številnih sledilcev. Foto: Getty Images

Nekateri so bili še bolj okrutni, Harryju in Meghan so očitali, da sta za kanček pozornosti pripravljena narediti oziroma objaviti vse, tudi takšno neumnost. In da njun Instagramov profil iz dneva v dan postaja bolj puhel in celo klovnovski.

Redkim pa se je uspelo iz razprave o tem, ali je malce drugačna reklamna kampanja dogodka primerna ali ne, odstraniti ter so želeli preostale opozoriti, da pri tem sploh ne gre za Meghan in Harryja, temveč za udeležence športnih iger, torej ranjene ali bolne vojake ter veterane. Ti namreč za dogodek trdo trenirajo in jim udeležba tam pomeni ogromno.

Meghan Markle, princ Harry
Trendi Kraljica prosi Meghan in Harryja, naj se vrneta v Britanijo #video
Meghan in Harry
Trendi Tako po novem živita Meghan in Harry #video
Meghan Markle, princ Harry
Trendi Prijatelj princa Harryja razkriva: Zaradi vsega močno trpi #video
Ne spreglejte