Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 5. 2022,
9.03

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,15

3

Natisni članek

Viljem Julijan Bezenšek Gregor Bezenšek novorojenček rojstvo

Sreda, 25. 5. 2022, 9.03

1 leto, 10 mesecev

Po tragični smrti sina se je slovenski glasbenik razveselil novorojenčka #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,15

3

Tri leta po tragični smrti dve leti in pol starega sina sta se glasbenik Gregor Bezenšek, ki deluje pod umetniškim imenom SoulGreg Artist, in njegova žena Nina Bezenšek razveselila sinčka, ki sta ga poimenovala Julijan Valentin. Novico je glasbenik včeraj delil na svojem profilu na Facebooku.

Glasbenik je pod objavo zapisal: "Dragi prijatelji, danes, 24. 5. 2022, je v popoldanskem času na svet prijokal in takoj pogledal zdrav, prelep, za naju najbolj popoln fant s temnimi lasmi, ki sliši na ime Julijan Valentin. Res ni besed, ki bi lahko opisale to neskončno srečo! Kot da so vse skupaj le sanje ... Mamica Nina pravi, da se počuti kot v sedmih nebesih!!! Solze sreče kar tečejo. Danes in v naslednjih dneh se le nazdravlja in praznuje!!! Hvala vsem, ki nas spremljate in nam stojite ob strani! Radi vas imamo, SoulGreg Artist, Nina, Ella Vita in Julijan Valentin."

Spol otroka sta razkrila v videospotu

Par je lani razkril, da pričakuje tretjega otroka. Poleg pokojnega Viljema Julijana imata tudi hčerko Ello Vito. Spol tretjega otroka pa sta razkrila na zelo zanimiv način. Glasbenik je izdal videospot z naslovom Ljubezni ne izdaj.

Viljem Julijan je umrl leta 2019

Gregor in Nina sta se 19. maja 2019 poslovila od svojega dve leti in pol starega sina Viljema Julijana, ki je imel redko smrtonosno genetsko bolezen. Glasbenik je sinu poklonil pesem Ko se srečava v raju.

viljem Julijan
Novice Umrl je Viljem Julijan, dveletni fantek, ki je ganil Slovenijo

Zakonca Bezenšek sinove bolezni nista hotela zadrževati zase, ampak sta o njej govorila in s tem osveščala ljudi o izjemno redkih genetskih boleznih, ki lahko doletijo vsakega otroka. Ustanovila sta sklad Viljema Julijana, s katerim je njun glas dosegel številne starše, katerih otroci se spopadajo s podobnimi boleznimi. Želita si, da je njun sin glasnik in ambasador otrok s podobnimi boleznimi. 

Deček Viljem Julijan je imel redko smrtonosno genetsko bolezen. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Deček Viljem Julijan je imel redko smrtonosno genetsko bolezen. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

SoulGreg Artist
Trendi Užaloščeni glasbenik: Večje bolečine v življenju, kot izgubiti otroka, ni #video
Viljem Julijan Bezenšek
Novice "Si predstavljate, da se znajdeš doma sam z umirajočim otrokom v naročju?"
Ne spreglejte