SiolNET. Trendi Svet znanih
1,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Po smrti plesalke prošnja za pomoč: "Pomagajte nam jo prepeljati v Rusijo"

1,46

termometer

Potem ko je v nedeljo v prometni nesreči na Pelješcu umrla plesalka Polina Golubova, ki je z avtomobilom s trajektnega pomola zapeljala v morje, se je oglasil njen soplesalec Marko Ciboci. Ta je razkril, kje bodo plesalko pokopali, in svoje sledilce prosil, naj pomagajo z denarnimi prispevki.

Plesalka, ki je umrla v nesreči, se ni mogla rešiti, dvema drugima potnikoma, ki sta bila z njo, pa je uspelo priti iz potapljajočega se vozila. Nekdanji plesni partner Golubove, 41-letni plesalec Marko Ciboci, ki je trenutno član žirije v šovu Ples z zvezdami, pa je v objavi na Facebooku zapisal, da bo Golubova pokopana v Rusiji, in ljudi prosil za donacije za umrlo prijateljico.

Trendi V tragični nesreči na Pelješcu je umrla priljubljena plesalka

"Dragi prijatelji, vse nas je globoko pretresla novica o tragični smrti naše prijateljice, znanke in predvsem lepe duše Poline Golubove. Polina bo pokopana v rodni Rusiji, zato moramo njeno truplo prenesti tja. Ob tej priložnosti začenjamo postopek donacij, da bi zbrali sredstva za prenos njenega trupla v Rusijo. Prosim, da se odzovete in plačate, kolikor lahko, da bomo našo Polino lahko dostojno pospremili k večnemu počitku," je na svojem profilu zapisal Marko in v objavi posredoval podatke za plačilo.

Pred dnevi se je v čustveni objavi spomnil pokojne soplesalke

"Pred le nekaj urami smo snemali Ples z zvezdami na temo ljubezni. Sedel sem in razmišljal, kako je življenje lepo in kakšen dar je. Hvaležen sem vsaki osebi v svojem življenju in ena od njih si bila ti. V manj kot 24 urah si nas zapustila in v naših srcih ter življenjih pustila veliko praznino," pa je pred dnevi na Instagramu zapisal nekdanji plesni partner Golubove in se tako poslovil od nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Katra 2. krog Trendi Še teden dni do konca dobrodelne katre, izkupiček že zdaj več kot 170 tisoč evrov Trendi Nekdanjega predsednika Boruta Pahorja ustavila policija
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin