Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 12. 2023,
16.08

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

prstan nosečnica otrok zaroka Robert Pattinson Suki Waterhouse

Torek, 19. 12. 2023, 16.08

4 mesece, 1 teden

Po novici o nosečnosti zdaj še zaroka?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20
Suki Waterhouse, Robert Pattison | Pevka in igralka Suki Waterhouse je s prstanom namignila na morebitno zaroko. | Foto Profimedia

Pevka in igralka Suki Waterhouse je s prstanom namignila na morebitno zaroko.

Foto: Profimedia

Potem ko je igralka in pevka Suki Waterhouse razkrila, da z zvezdnikom Batmana in Somraka Robertom Pattinsonom pričakujeta otroka, je zdaj namignila še, da sta zaročena. Fotografi so namreč na njeni roki opazili prstan, ki bi lahko bil zaročni.

Par so ujeli v ponedeljek med sprehodom v Londonu, ko je 31-letnica v kratki majici razkazovala svoj nosečniški trebušček. Veliko pozornosti je pritegnil njen prstan, ki ga je nosila na prstancu leve roke.

Oboževalci zvezdniškega para so nad morebitno zaroko navdušeni in so se že odzvali na družbenih omrežjih. "Tako sem vesel za njiju," je na omrežju X zapisal eden od uporabnikov. "Čestitam Robu in Suki (ter dojenčku)," je zapisal nekdo drug.

Predstavniki para novice sicer še niso potrdili.

Par so ujeli v ponedeljek med sprehodom v Londonu, ko je 31-letnica v kratki majici razkazovala svoj nosečniški trebušček. | Foto: Profimedia Par so ujeli v ponedeljek med sprehodom v Londonu, ko je 31-letnica v kratki majici razkazovala svoj nosečniški trebušček. Foto: Profimedia

Nosečnost razkrila med nastopom v Mehiki

Da je noseča, je Suki Waterhouse razkrila prejšnji mesec med nastopom na glasbenem festivalu v Mehiki. Na odru je odgrnila plašč in pokazala svoj nosečniški trebušček. "Danes sem se odločila obleči nekaj bleščečega, ker se mi je zdelo, da bi to lahko odvrnilo pozornost od nečesa drugega. A nisem prepričana, da deluje," je dejala in pokazala svoj nosečniški trebuh.

Enaintridesetletnica je sicer že več kot pet let v razmerju s 37-letnim zvezdnikom filmov Batman in Somrak Robertom Pattinsonom. Par so romantično povezali leta 2018, ko so ju v Londonu prvič opazili skupaj, od takrat pevka in igralec svojo zvezo večinoma ohranjata zasebno.

Letos februarja je Waterhousova v intervjuju za The Times spregovorila o Pattinsonu in dejala, da je pretresena, da je z nekom tako srečna skoraj pet let. Dodala je, da je še vedno neverjetno vznemirjena, ko njegovo ime vidi na svojem telefonu ali v sporočilu. "Vedno si imava toliko povedati in zdi se mi zabaven," je še dodala.

Preberite tudi:

Matej in Marjeta Tonin
Trendi Tonin presenetil z nosečniško fotografijo svoje žene #foto
Jan Plestenjak
Trendi Jan Plestenjak pokazal svojo novo izbranko #foto
Ne spreglejte