Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 12. 2023,
21.41

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

Natisni članek

zveza igralka tenis Tadeja Majerič Jan Plestenjak

Ponedeljek, 18. 12. 2023, 21.41

4 mesece, 1 teden

Jan Plestenjak pokazal svojo novo izbranko #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10
Jan Plestenjak | Jan Plestenjak je znova našel srečo v ljubezni in potrdil zvezo z nekdanjo teniško igralko. | Foto Bojan Puhek

Jan Plestenjak je znova našel srečo v ljubezni in potrdil zvezo z nekdanjo teniško igralko.

Foto: Bojan Puhek

Jan Plestenjak je na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram delil fotografijo s svojo novo izbranko. Gre za nekdanjo slovensko tenisačico, 33-letno Štajerko Tadejo Majerič.

Pod fotografijo, ki jo je Plestenjak delil na svojem profilu, je zapisal: "Čutim veter tvoje sape, boža me po vratu." Enako fotografijo je na svojem profilu delila tudi Majeričeva, ki pa je dodala le emotikon srca. 

Fotografija Jana Plestenjaka in Tadeje Majerič, ki jo je par delil na svojih profilih na Instagramu. | Foto: Instagram/Jan Plestenjak Fotografija Jana Plestenjaka in Tadeje Majerič, ki jo je par delil na svojih profilih na Instagramu. Foto: Instagram/Jan Plestenjak

Znova našel srečo v ljubezni

Februarja smo poročali, da se je Jan Plestenjak, ki je marca letos dopolnil 50 let, razšel z mlado Štajerko Laro Pernek, s katero sta bila v zvezi dobri dve leti. Očitno je zdaj znova našel srečo v ljubezni, saj je potrdil novico, da je v zvezi z nekdanjo slovensko teniško igralko, 33-letno Mariborčanko Tadejo Majerič

Majeričeva je svojo kariero profesionalne tenisačice začela leta 2005, ko je zaigrala na svojem prvem profesionalnem turnirju serije ITF (Mednarodna teniška zveza) v Portorožu. Leto 2013 je bilo zanjo prelomno, saj je osvojila dva turnirja serije ITF in prvič zaigrala v kvalifikacijah turnirja za Grand Slam ter se uvrstila na 111. mesto lestvice WTA (žensko teniško združenje), kar je bila njena najboljša uvrstitev. Njen največji uspeh kariere je uvrstitev v četrtfinale turnirja WTA serije International leta 2013 v Bakuju, kjer je z 0-6, 4-6 izgubila proti izraelski igralki Shahar Pe'er.

Da je v zvezi s Plestenjakom, je Majeričeva namignila že pred šestimi dnevi, ko je na svojem profilu na Instagramu delila svojo fotografijo in dodala besedilo iz njegove pesmi Povej mi, kaj bi rada: "To je zadnji ples za mene, zadnji skok v nemirno morje … Daj mi vse, da me zadene še to noč …"

Plestenjak je v intervjuju za Siol.net februarja letos priznal, da si še vedno želi družine, večkrat pa je tudi osamljen. "Karkoli delaš, si vedno malce osamljen, ko prideš na vrh," je povedal takrat in dodal, da je z vsemi ženskami, s katerimi je bil v zvezi, še vedno v dobrih odnosih, saj "sem nekako od doma naučen, da je treba ženske spoštovati. Vedno so me tako vzgajali in to je v meni".

Preberite tudi:

Jan Plestenjak
Trendi Jan Plestenjak odkrito: Brez ran je življenje brez okusa
Jan Plestenjak
Trendi Jan Plestenjak: Spet sem plakat za prevare
Največji zaslužkarji
Trendi To so podjetja slovenskih glasbenikov, ki so lani zaslužila največ
Sportal Tadeja Majerič: Sprva sploh niso vedeli, kaj mi je
Ne spreglejte