SiolNET. Trendi Svet znanih
6,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pevka razkrila grozljiv razlog, zakaj je izginila z odrov #video

6,37

termometer

Nekoč svetovno znana pevka, ki se je pred leti nenadoma umaknila z glasbenih odrov, je zdaj razkrila šokantno zgodbo, zakaj je to storila.

Valižanska pevka Duffy (njeno polno ime je Aimee Anne Duffy) je leta 2008 s pesmijo Mercy in debitantskim albumom Rockferry doživela svetovni uspeh. Dve leti pozneje je izdala svoj drugi album, ki ni ponovil uspeha prvega, leta 2011 pa je sporočila, da se je odločila za premor, preden se vrne h glasbi. Nato je praktično izginila - vse do zdaj.

V torek se je zdaj 35-letna Duffy oglasila na Instagramu. "Velikokrat sem že razmišljala, da bi pisala o tem, kako bi to zapisala in kako bi se po tem počutila. Ne vem, zakaj se mi zdaj zdi pravi trenutek, a občutek je vznemirljiv in osvobajajoč. Mnogi se sprašujete, kaj se mi je zgodilo, kam sem izginila in zakaj," je zapisala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

A post shared by @ duffy on

"Bila sem posiljena in omamljena in v večdnevnem ujetništvu. Seveda sem preživela. Okrevanje je trajalo dolgo. Tega ni mogoče povedati na lahkoten način. Lahko pa povem, da sem tisoče dni v zadnjem desetletju namenila temu, da bi v svojem srcu spet čutila sončno svetlobo, in sonce zdaj spet sije," je razkrila v šokantnem zapisu, v katerem pa ni pojasnila, kdo naj bi jo omamil, posilil in zadrževal v ujetništvu.

"Se sprašujete, zakaj svoje bolečine nisem izrazila s svojim glasom? Svetu nisem hotela pokazati žalosti v svojih očeh," je nadaljevala, "spraševala sem se, kako naj pojem iz srca, če je zlomljeno. Potem pa se je počasi spet sestavilo."

Duffy Foto: Getty Images

Da bo končno spregovorila o tem, se je odločila, ko je letos poleti v stik z njo stopil neki novinar, ki mu je zaupala svojo izkušnjo. "Bilo je čudovito končno govoriti o tem," je zapisala in napovedala, da bo intervju objavljen v prihodnjih nekaj tednih.

Preberite še:

Harvey Weinstein Trendi Weinstein spoznan za krivega spolnega napada in posilstva

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin