Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 7. 2018,
14.28

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,32

3

Natisni članek

Amine Gülşe Mesut Özil nogomet turške serije

Ponedeljek, 23. 7. 2018, 14.28

5 let, 6 mesecev

Özilu v bran stopila tudi njegova lepa zaročenka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,32

3

Amine in Mesut | Foto Instagram

Foto: Instagram

Potem ko je nemški nogometaš turških korenin Mesut Özil šokiral s pismom za javnost, da zaradi "rasizma in nespoštovanja" ne bo več igral za nemško reprezentanco, ga je pri tem podprla tudi njegova lepa zaročenka, turška igralka in manekenka Amine Gülşe. Njuno skupno fotografijo in Özilov zapis je tudi sama delila na Instagramu.

Napeta turška serija Ne izpusti me, v kateri igra Amine Gülşe glavno vlogo, se po premoru med koncem tedna znova vrača na Planet TV. Od danes do vključno četrtka ne zamudite novih delov, ki bodo na Planet TV na sporedu ob 18.30, nato pa turška serija za tri dni znova prepušča prostor nogometu – tekmam Prve lige Telekom Slovenija.
Amine Gülşe
Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto

Lepa Amine Gülşe, ki jo lahko na Planet TV gledate v čustveni turški telenoveli Ne izpusti me, že pred poroko svojemu dragemu očitno v dobrem in slabem stoji ob strani. Potem ko ga je v Rusiji vztrajno bodrila in navijala zanj na tekmah svetovnega prvenstva, tudi zdaj ponosno stoji za njim. Javno je podprla njegovo odločitev, da ne bo več igral za nemško reprezentanco.

Na takšno odločitev so vplivali odzivi nemške nogometne zveze in nekaterih drugih na njegovo fotografijo s turškim predsednikom Erdoganom. To je nogometaš, ki sicer igra za londonski Arsenal, objavil še pred svetovnim prvenstvom v Rusiji. Özil je prepričan, da so bile kritike na njegov račun zaradi tega srečanja nespoštljive in rasistične. Sporočil je, da v takšnem sovražnem vzdušju noče več igrati.

Več o njegovi odločitvi lahko preberete v članku z naslovom Özil zaradi "nespoštovanja in rasizma" nič več za Nemčijo.

 

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on

Amine je takoj, ko je Özil svojo odločitev v sporočilu za javnost delil s svetom, njegovo odprto pismo tudi sama objavila na profilu na Instagramu, skupaj z njuno prisrčno fotografijo. Zraven je zapisala: "Vedno sem s teboj. In ponosna sem nate, ljubezen moja." Njena objava je bila v pol dneva pospremljena z že 250 tisoč všečki. Temnolasa lepotica se je sicer rodila in odraščala na Švedskem, a se je nato vrnila v Turčijo, od koder prihajajo tudi njeni starši. Tako Mesutovo povezanost s to deželo ter spoštovanje tamkajšnjega naroda in kulturnega izročila še kako dobro razume.

Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me
Planet TV Turški zvezdnik dopustuje v Saint-Tropezu #foto

 

Ne spreglejte