Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 1. 2013,
17.52

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Obama moda Michelle Obama Beyonce

Ponedeljek, 21. 1. 2013, 17.52

7 let, 12 mesecev

Obama se je Beyonce za zapeto himno zahvalil s poljubčkom (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Predsedniku Združenih držav Amerike ob strani stojijo tudi številni zvezdniki, ki so v znak podpore prišli tudi na inavguracijsko slovesnost.

V Washingtonu poteka inavguracijska slovesnost ob zaprisegi predsednika Baracka Obame, ki jo v živo spremljajo tudi številna imena iz sveta blišča in zabave. Tam je tako tudi prvi par glasbene scene – Beyonce in Jay-Z – pa tudi igralka Eva Longoria, zaljubljeni parček Katy Perry in John Mayer ter drugi znani obrazi.

Pozornost je usmerjena tudi v prvo damo Michelle Obama in predsednikovi hčerki Malio in Sasho. Deklici sta se odločili izstopati v živih barvah. Štirinajstletna Malia nosi rožnat plašček in obleko znamke J. Crew, medtem ko je tri leta mlajša Sasha oblečena v oblačila znamke Kate Spade v vijoličnih odtenkih.

Michelle Obama je ostala zvesta ameriškim modnim oblikovalcem. Tokrat nosi plašč in obleko kreatorja Thoma Browna, ki ju je dopolnila s pasom in čevlji znamke J. Crew in ogrlico Cathy Waterman. Za barvni poudarek je poskrbla z usnjenimi rokavicami v barvi fuksije.

Oglejte si jih v fotogaleriji:

Beyonce zapela ameriško himno Beyonce pa v Washington ni prišla le kot gledalka, temveč ji je pripadla tudi čast, da pred predsednikom in zbrano množico zapoje ameriško himno. Za to priložnost je slekla plašč in pre mikrofon stopila v dolgi oprijeti črni čipkasti obleki brez posebnih dodatkov, so pa pozornost vzbujali njeni smaragdno zeleni uhani in rdeče nalakirani nohti.

Kako se je Beyonce odrezala med izvajanjem ameriške himne, si lahko ogledate v spodnjem posnetku. Predsednik Obama se ji je zahvalil s poljubčkom.

Zapela tudi Kelly, ki Obame sprva ni podpirala Na oder je stopila tudi prva zmagovalka šova talentov Ameriški idol Kelly Clarkson, ki je zapela skladbo My Country, 'Tis of Thee. Zanimivo, pevka je za revijo Rolling Stone priznala, da je na volitvah glasovala za Obamo, čeprav se je v predvolilni kampanji izrekla za kandidata Rona Paula. Po nastopu, ki je najbrž eden od vrhuncev njene kariere in ki si ga lahko ogledate spodaj, je kot majhna deklica navdušeno zakrilila z rokami.

Ne spreglejte