Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
26. 10. 2016,
6.50

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie otroci preiskava zloraba

Sreda, 26. 10. 2016, 6.50

6 let, 6 mesecev

Brada Pitta doletele nove obtožbe o zlorabi otrok

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90
angelina jolie, brad pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Socialna služba v Los Angelesu je podaljšala svojo preiskavo Brada Pitta zaradi domnevnih zlorab otrok, ker so se pojavile nove obtožbe na račun igralca.

Preiskava domnevnega incidenta na letalu, s katerim se je 14. septembra družina Jolie-Pitt vračala iz Francije v ZDA, ko naj bi Brad fizično in verbalno zlorabil 15-letnega sina Maddoxa, naj bi se po prvotnih načrtih končala do konca tega meseca. Socialna služba zdaj preiskuje, ali je Pitt svojih šest otrok verbalno zlorabil večkrat in ali je obstajal vzorec zlorab.


Preberite še:
Brad ali Angelina? Tanja Ribič je izbrala …


Vse odkar je Angelina Jolie 19. septembra vložila zahtevo za ločitev od Pitta, 52-letni igralec njunih šest otrok vidi le pod nadzorom, opravil je dva testa za droge, ki sta bila negativna, večkrat pa so ga zaslišali o domnevnem incidentu na letalu. Odvetniki nekdanjega slavnega para so sklenili začasen dogovor o vzgoji otrok in obiskih pri družinskem terapevtu, ki je sprva veljal do 20. oktobra, a so ga, tako kot preiskavo Pittovih domnevnih zlorab, podaljšali.

Brad je svoje otroke v zadnjem mesecu videl dvakrat, sina Maddoxa pa le enkrat. | Foto: Cover Images Brad je svoje otroke v zadnjem mesecu videl dvakrat, sina Maddoxa pa le enkrat. Foto: Cover Images

Preiskava socialne službe bo trajala še nekaj tednov dlje, saj še zaslišujejo številne ljudi, med njimi varuške, osebje in druge, da bi ugotovili, ali so bili priča kakšnemu neprimernemu vedenju Pitta. "Dejstvo, da so preiskavo razširili, nakazuje, da je stvar resna," je za revijo InTouch povedal poznavalec.

Brad naj bi otroke večkrat verbalno zlorabil, iz tabora Angeline pa je slišati, da naj bi bil verbalno nasilen tudi do nje. Isti vir je dodal, da so se otroci bali svojega očeta, s katerim je imel največ težav Maddox. Najstarejši sin se je v zadnjem mesecu z Bradom pri terapevtu srečal le enkrat, pa tudi tistega srečanja je bilo hitro konec, ker Maddox ni želel sodelovati.

Ponovno jih bodo zaslišali

Po drugih informacijah razširitev preiskave ni nič neobičajnega, vsekakor pa to pomeni, da bodo tako otroke – Maddoxa, 12-letnega Paxa, 11-letno Zaharo, desetletno Shiloh ter osemletna dvojčka Knoxa in Vivienne – kot tudi Brada in 41-letno Angelino ponovno zaslišali.

Preiskavo nadaljuje tudi zvezni preiskovalni urad (FBI), ki zbira informacije, primer pa bo nato predal tožilcu, ki bo odločil, ali bodo proti Bradu uvedli uradno preiskavo.

Ne spreglejte