Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 8. 2019,
16.38

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,29

7

Natisni članek

Ashley Graham nosečnost strije celulit

Ponedeljek, 19. 8. 2019, 16.38

4 leta, 8 mesecev

Noseča zvezdnica pokazala strije in navdušila oboževalce #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,29

7

V svetu zvezdnikov je na družbenih omrežjih večinoma vse videti lepo in popolno, a tu in tam se vendarle najde kdo, ki pokaže realno sliko. Tokrat je z golo fotografijo, na kateri je na ogled postavila svoje strije, navdušila noseča manekenka za močnejše Ashley Graham. In z objavo navdušila sledilce.

Potem ko je v preteklem tednu ob deveti obletnici poroke manekenka za močnejše Ashley Graham naznanila, da z možem, režiserjem Justinom Ervinom, pričakujeta prvega otroka, je zdaj zvezdnica navdušila z novo objavo. Na družbenem omrežju Instagram je objavila golo fotografijo, na kateri je na ogled postavila svoje strije. "Ista, a nekoliko drugačna," je zapisala zraven.

Trendi Manekenka za močnejše ponosno pokazala nosečniški trebušček #video

Njeni sledilci so neretuširano fotografijo v le nekaj urah pozdravili z več kot milijon všečki, v komentarjih pa so jo pohvalili, ker ostalim ženskam, predvsem pa mladim dekletom, ki v njej vidijo vzor, kaže realno sliko in pošilja nadvse pozitivno sporočilo: namreč da je treba biti ponosen na svoje telo z vsemi 'napakami' vred. "Preprosto prečudovita si in tako pogumna. Navdihuješ me vsak dan. Hvala ti, iz dna srca," se je je glasil eden od premnogih komentarjev, drugi pa: "Zares navdihujoče in krasno sporočilo za vse – tako moške kot ženske. Predvsem za nosečnice in novopečene mamice!!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

To sicer ni bilo prvič, da je manekenka za močnejše pokazala, da se tudi sama spopada z lepotnimi 'nepopolnostmi' in da se kljub temu odlično počuti v svojo koži. Pred časom je prav tako na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je pokazala celulit. Zraven pa zapisala: "Telovadim. Trudim se kar se da zdravo jesti. Odlično se počutim v svoji koži. In ne sramujem se tistih nekaj luknjic in bunkic v koži ter celulita."

obline
Trendi To so obline, ki spreminjajo svet mode #foto
Trendi Močnejša dekleta osvajajo modne steze #video
Ne spreglejte