Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 10. 2023,
9.22

Osveženo pred

6 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48

Natisni članek

Norveška smuk smučar zaroka Aksel Lund Svindal

Ponedeljek, 9. 10. 2023, 9.22

6 mesecev, 3 tedne

Nekdanji smučarski zvezdnik po rojstvu sina sporočil še eno veselo novico #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48
Aksel Lund Svindal | Norveški športnik je kariero končal leta 2019. Osvojil je kar devet malih kristalnih globusov, 36 zmag v svetovnem pokalu in štiri medalje na olimpijskih igrah, od tega dve zlati. | Foto Guliverimage

Norveški športnik je kariero končal leta 2019. Osvojil je kar devet malih kristalnih globusov, 36 zmag v svetovnem pokalu in štiri medalje na olimpijskih igrah, od tega dve zlati.

Foto: Guliverimage

Nekdaj najboljši smukač na svetu Aksel Lund Svindal je s sledilci na Instagramu delil novico, da sta se s partnerko Amalie Iuel zaročila. 

Da bo norveški smučarski zvezdnik Svindal za roko zaprosil partnerko, so njegovi sledilci vedeli že pred njo. Na svojem profilu je namreč objavil fotografijo, na kateri v rokah drži zaročni prstan, in zapisal, da Iuelova "nima pojma, kaj jo čaka". 

Fotografija zaročnega prstana, ki jo je na svojem profilu na Instagramu delil Svindal. | Foto: Instagram/Aksel Lund Svindal Fotografija zaročnega prstana, ki jo je na svojem profilu na Instagramu delil Svindal. Foto: Instagram/Aksel Lund Svindal

Aksel Lund Svindal
Trendi Eden najboljših smučarjev na svetu pri štiridesetih prvič postal očka #foto

Septembra prvič postala starša 

Pod fotografijo, da sta zaročena, ki jo je Svindal kasneje delil na svojem profilu na Instagramu, je zapisal: "Rekla je da." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalie Iuel (@amalieiuel)

Par se je sicer v začetku septembra razveselil rojstva prvega otroka. Prvega septembra se jima je namreč rodil sin Storm. "Dobrodošel na tem svetu, Storm. Mama po nekaj težkih dneh v bolnišnici počiva. Očka je zelo zelo ponosen. Storm je seveda nekaj najlepšega, kar sva kdaj videla. Zdravstveno osebje v bolnišnici je neverjetno. Hvala. Molly (njun pes, op. p.) pa že opravlja vlogo starejše sestre," sta zapisala pod fotografijo, ki sta jo delila s sledilci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalie Iuel (@amalieiuel)

Z Iuelovo sta v zvezi tri leta

Aksel Lund Svindal in Amalie Iuel, tekačica čez ovire na 400 metrov, sta v zvezi tri leta. Pred tem je bil Svindal v razmerju z ameriško smučarko Julio Mancuso, za tem pa so ga videvali tudi v družbi norveške manekenke Gitte Lill Paulsen.

Norveški športnik je kariero končal leta 2019. Osvojil je kar devet malih kristalnih globusov, 36 zmag v svetovnem pokalu in štiri medalje na olimpijskih igrah, od tega dve zlati. Lani septembra je razkril, da so mu odkrili raka mod. Prestal je operacijo in raka uspešno premagal.

Preberite tudi:

Charlie Puth
Trendi Glasbenik Charlie Puth se je zaročil
Ronaldo, Celina Locks
Trendi Ronaldo usodni da dahnil na Ibizi
Ne spreglejte