Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
31. 1. 2022,
13.38

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,46

3

Natisni članek

Zvezde na off Zvezde na off ZvezdeNaOff ZvezdeNaOff Nadiya Bychkova

Ponedeljek, 31. 1. 2022, 13.38

2 leti, 4 mesece

Nadiya Bychkova kljub novi romanci še vedno nosi prstan bivšega

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,46

3

Nadiya Bychkova | Foto Instagram

Foto: Instagram

Slovenska plesalka Nadiya Bychkova, ki so jo paparaci ujeli s plesalcem Kaiem Widdringtonom, prosi svoje oboževalce, naj ne verjamejo vsega, kar pišejo in govorijo o njej. 

32-letna plesalka Nadiya Bychkova, ki sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo, spet polni britanske časopise. Potem ko so pisali, da naj bi bila v zvezi s plesalcem Kaiem Widdringtonom, s katerim sodeluje v britanskem šovu, zdaj pišejo, da spet nosi zaročni prstan nekdanjega zaročenca Matije Škarabota, s katerim ima petletno hčerko Milo. 

Nadiya je postala vroč medijski plen, potem ko so se britanski mediji razpisali o tem, da se je njen lanski plesni partner v omenjenem plesnem šovu Dan Walker ob njej obnašal kot šolarček. Toda Nadiya vztraja, da ne "je moških" in da gre le za seksistična ugibanja o njenem zasebnem življenju. Za revijo Nova je povedala: "Ko sem prišla v novo okolje v Londonu, so me takoj označili za manekenko, ukrajinsko lepotico in zapeljivko. Nekaj ​​časa sem potrebovala, da sem spoznala, da sem tudi uspešna plesalka, mama in povsem normalna ženska."

Nadiya, ki je pri 14 letih odšla iz Ukrajine v Slovenijo, je nedvomno izjemno nadarjena plesalka, a pozornost medijev pritegne predvsem njeno življenje, ko ni na plesnem parketu. Še vedno vztraja, da sta s Kaiem "le dobra prijatelja". Viri blizu 33-letnega Matije, ki v Sloveniji skrbi za njuno hčerko Milo, pravijo, da ni obupal nad njuno spravo. K temu ga spodbuja tudi to, da Nadiya občasno še nosi njegov zaročni prstan.

Brez dvoma pa ima Nadiya v mislih pomembnejše stvari in ena od teh je njena hčerka Mila. Nadiya je trenutno na turneji po Veliki Britaniji z zasedbo šova, po koncu turneje, 13. februarja, pa jo čaka nekaj zelo posebnega – ponovno srečanje s hčerko.

V nedeljo je na Instagramu razkrila, da se ji bo petletnica zelo kmalu pridružila v Veliki Britaniji. "Komaj čakam, da se mi pridružiš v Veliki Britaniji, moja mala princesa," je zapisala ob njuni čudoviti skupni fotografiji za božič. "Hvaležna sem za FaceTime, da lahko med turnejo vsak dan govorim z Milo. To je vrhunec mojega dneva."

Preberite še:

Nadiya Bychkova
Trendi Nadiyo Bychkovo ujeli z novim fantom
Nadiya
Trendi Plesalka Nadiya Bychkova ni več s slovenskim nogometašem
Ne spreglejte