Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 5. 2022,
21.33

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

1

Natisni članek

princesa Charlene

Ponedeljek, 9. 5. 2022, 21.33

1 leto, 11 mesecev

Monaška princesa Charlene tokrat z manjšim nasmeškom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

1

monaška princesa charlene | Foto Profimedia

Foto: Profimedia

Princu Albertu ter dvojčkoma Jacquesu in Gabrielli se je na otroškem turnirju v ragbiju Saint Devote Rugby Tournament pridružila tudi princesa Charlene. 

Štiriinštiridesetletna monaška princesa Charlene s svojo fundacijo sponzorira otroški turnir v ragbiju, ki se ga udeleži približno sto 12-letnikov iz 14 držav. Dogodek je bil njen drugi javni nastop po dolgi bolezni in zdravljenju na zasebni švicarski kliniki.

Pred šestimi dnevi se je v javnosti prvič pokazala na tekmovanju Monaco E-Prix, na katerem je pritegnila pozornost z zamišljenim izrazom. Nekaj dni pozneje ji je na obraz le uspelo spraviti rahel nasmeh.

monaška princesa charlene | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Za nastop je izbrala koktajl obleko v slogu petdesetih let, podobno, kot jih je nosila moževa mati, igralka Grace Kelly. Temnomodro bombažno obleko s širšim spodnjim delom je kombinirala s pasom. Zraven je nosila črne čevlje z nižjo peto.

Charlene je z nasmehom pozdravila zbrano množico in pozirala z otroki na tekmovanju, nato pa se v družbi sedemletnih dvojčkov sprehodila do stadiona Louis II.

Princesa Charlene se je marca vrnila v Monako po štirimesečnem bivanju na švicarski kliniki, kjer so jo zdravili zaradi globoke čustvene in fizične izčrpanosti. V začetku novembra se je prostovoljno prijavila na zdravljenje, izbira klinike zunaj Monaka pa je bila njena osebna odločitev, podprli so jo tudi družinski člani. Prvič je zbolela v Južni Afriki maja lani na načrtovanem kratkem, desetdnevnem obisku domovine. Zaradi zapletov pri ORL-posegu je morala na afriški celini ostati šest mesecev. Vrsta bolečih dodatnih operacij je odložila njeno vrnitev v Monako in tako se je z družino končno združila novembra 2021.

Le nekaj dni pozneje so iz palače sporočili, da Charlene potrebuje mir in čas za okrevanje, zaradi česar je odpotovala na zasebno kliniko. 

Preberite še:

kneginja charlene
Trendi Princesa Charlene se je vrnila v Monako k družini
Charlene
Trendi Po dolgem zatišju se je oglasila monaška kneginja
Charlene
Trendi Monaška kneginja "okreva na skrivni lokaciji"

 

Ne spreglejte