Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 10. 2020,
20.00

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,47

2

Natisni članek

biografija James Packer Mariah Carey

Petek, 9. 10. 2020, 20.00

3 leta, 6 mesecev

Mariah Carey razkrila, da z nekdanjim zaročencem sploh ni bila intimna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,47

2

Mariah Carey, James Packer | Mariah in James sta bila par slabo leto. | Foto Getty Images

Mariah in James sta bila par slabo leto.

Foto: Getty Images

Pevka Mariah Carey je pred kratkim izdala biografijo, v kateri pa ni omenila nekdanjega zaročenca, avstralskega milijarderja Jamesa Packerja, ki ji je podaril deset milijonov dolarjev vreden prstan. A zvezdnica ima za to tehten razlog, pravi.

Konec septembra je legendarna pevka Mariah Carey izdala biografijo z naslovom The Meaning of Mariah Carey, v kateri opisuje svoje "vzpone in padce, zmage in travme, polomije in sanje", kot pravi sama.

V knjigi je spregovorila tudi o svojih romantičnih razmerjih, med njimi z glasbenim mogotcem Tommyjem Mottolo in voditeljem Nickom Cannonom, s katerim ima dva otroka.

Povsem pa je "pozabila" omeniti razmerje z avstralskim milijarderjem Jamesom Packerjem, ki si ga je javnost zapomnila predvsem po tem, da je Mariah zasnubil z deset milijonov dolarjev (približno 8,5 milijona evrov) vrednim zaročnim prstanom.

Njuna zveza je trajala slabo leto in se končala oktobra 2016, Packer pa je privolil v to, da 50-letna diva obdrži prstan. Kasneje ga je prodala.

Med razmerjem jo je zasnubil s 35-karatnim diamantnim prstanom, vrednim deset milijonov dolarjev. | Foto: Getty Images Med razmerjem jo je zasnubil s 35-karatnim diamantnim prstanom, vrednim deset milijonov dolarjev. Foto: Getty Images

"Če bi bilo pomembno, bi bilo v knjigi"

Med promoviranjem knjige so jo v intervjuju za britanski The Guardian vprašali, zakaj Packerja ne omenja v knjigi, na kar je zvezdnica na kratko odgovorila: "Če bi šlo za pomembno razmerje, bi bilo v knjigi. Če ga ni, ni bilo."

V nadaljevanju je razkrila, da s Packerjem sploh nista bila intimna. "Nisva imela telesnega odnosa, če sem čisto iskrena," je dodala.

James je kasneje priznal, da z Mariah nista bila za skupaj. | Foto: Getty Images James je kasneje priznal, da z Mariah nista bila za skupaj. Foto: Getty Images

V nasprotju z Mariah pa je 53-letni Packer v svoji biografiji The Price Of Fortune: The Untold Story Of Being James Packer izpred dveh let omenil svojo nekdanjo zaročenko. 

Razkril je, da je v času njunega razmerja postal "toksičen", čeprav je bilo na začetku z njo zelo zabavno. Ko sta se razšla, pa je dejal, da je bilo njuno razmerje "napaka z obeh strani".

Preverite več:

james packer, mariah carey
Trendi Mariah zanika, da je varala "psihično nestabilnega" zaročenca
Ne spreglejte