Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 3. 2021,
0.44

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,25

3

Natisni članek

Alex Rodriguez Jennifer Lopez

Sobota, 13. 3. 2021, 0.44

3 leta, 1 mesec

Kot strela z jasnega: je vroč parček res preteklost?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,25

3

Alex Rodriguez Jennifer Lopez | Foto Guliver Image

Foto: Guliver Image

Ameriške medije je v petek zvečer preplavila presenetljiva vest o razpadu priljubljenega glasbeno-športnega para Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza. Zvezdnika sta se začela sestajati leta 2017, marca 2019 pa sta se na Bahamih zaročila. Zaradi pandemije in ukrepov, povezanih z njeno zajezitvijo, sta v lanskem letu datum poroke dvakrat prestavila. Očitno dokončno.

Ekskluzivno novico o zvezdniškem razhodu je najprej objavila spletna stran Page Six, hitro pa so jo povzeli vsi večji mediji. Glavna akterja udarne novice dogajanja še nista komentirala. 45-letni Alex Rodriguez, nekdanji zvezdnik baseballa, je trenutno v Miamiju, kjer se pripravlja na komentiranje nove baseball sezone, 51-letna Lopezova pa je na snemanju filma v Dominikanski republiki.

Par se je v javnosti nazadnje pojavil januarja letos na inavguracijski slovesnosti ob zaprisegi novega ameriškega predsednika Joeja Bidna in podpredsednice Kamale Harris, kjer je bila Lopezova ena od nastopajočih, delovala pa sta zelo usklajeno in zaljubljeno.

20. januarja na inavguracijski slovesnosti ob zaprisegi novega ameriškega predsednika in podpredsednice | Foto: AP / Guliverimage 20. januarja na inavguracijski slovesnosti ob zaprisegi novega ameriškega predsednika in podpredsednice Foto: AP / Guliverimage

Tudi za valentinovo je bilo vsaj na videz vse v najlepšem redu, saj je pevka svojemu zaročencu z zelo spoštljivim nagovorom čestitala preko družbenih omrežij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

A očitno vse le ni bilo tako idilično, kot se je zdelo na prvi pogled. Ameriška spletna stran People namreč poroča, da je bil razpad zveze že dolgo pričakovan. Eden od razlogov za krhanje zveze naj bi bila Rodriguezova afera z igralko Madison LeCroy, čeprav je slednja to zanikala.

Nekaj fotografij zvezdniškega para:

Alex Rodriguez Jennifer Lopez | Foto: AP / Guliverimage Foto: AP / Guliverimage

Alex Rodriguez Jennifer Lopez | Foto: Reuters Foto: Reuters Alex Rodriguez Jennifer Lopez | Foto: AP / Guliverimage Foto: AP / Guliverimage Alex Rodriguez Jennifer Lopez | Foto: AP / Guliverimage Foto: AP / Guliverimage

Ne spreglejte