SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ko slovenske manekenke odvržejo oblačila in zablestijo v perilu (foto)

4

termometer

 | Foto:
Včerajšnji večer je na Gospodarskem razstavišču minil v znamenju čarobne kombinacije uveljavljenih manekenk, spodnjega perila in glasbene zasedbe Muff z venčkom plesno obarvanih skladb.

Morda je bil prav to razlog, da so na modni brvi manekenke bolj kot hodile poplesavale. Pevka Senidah iz glasbene skupine Muff jim je namreč že na samem začetku modne brvi vlila energijo, potrebno za dober nastop.

Angelska krila je na že drugi angelski VIP-zabavi, prva je v božičnem času potekala pred dvema letoma, nosila sedemnajsterica uveljavljenih manekenk: Natalija Osolnik, Tjaša Kokalj, Sabina Remar, Iryna Osypenko Nemec, Inja Zalta, Stefania Bojić, Mirela Korać, Zlata Okugič, Jana Koteska, Karin Škufca, Ula Šemole, Laura Škvorc, Kaja Štrigl, Alma Tana Jakoš, Nastasja Prihoda, Anja Petrič in Eka Homovec. Angeli, ljubezen in čudežna dežela Tema in rdeča nit, ki je povezovala kar štiri izhode manekenk, je bila letos angeli, ljubezen in čudežna dežela. Upodobitev prvega dela teme je bila več kot očitna, druga dva pa sta potrebovala nekaj časa, da sta se dodobra razvila.

Samo ozračje, ki ga je ustvaril prireditveni prostor, namreč ni nakazovalo skrbno in okusno izbranih kombinacij perila in modnih dodatkov, a se je v trenutku, ko je na oder stopila pevka Senidah, vse spremenilo.

Ta je namreč, oblečena v izzivalno, a zelo estetsko dolgo polprosojno obleko, že s prvimi glasbenimi ritmi poskrbela, da je iz neobetavnega prostora v hipu prišla tista prava, pozitivna energija, s pomočjo katero so nato izbrane manekenke napolnile prostor.

Več fotografij z modne revije si oglejte v galeriji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin