Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
26. 3. 2020,
4.14

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,84

5

Natisni članek

Koronavirus Kim Kardashian

Četrtek, 26. 3. 2020, 4.14

4 leta

Kim Kardashian koronavirus brezbrižno obrnila sebi v prid #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,84

5

Kim Kardashian | Kim se je odločila za nepremišljeno potezo, zaradi katere nanjo leti ogromno kritik. | Foto Getty Images

Kim se je odločila za nepremišljeno potezo, zaradi katere nanjo leti ogromno kritik.

Foto: Getty Images

V času, ko so po svetu v ospredju drugačne prioritete in moramo prebroditi pandemijo, Kim Kardashian še vedno razmišlja o zaslužku. Tokrat hoče zaslužiti kar na račun novega koronavirusa, kar so njeni sledilci že ostro kritizirali.

Kardashian
Trendi Kardashianovi, preden so odkrili plastične operacije #foto #video

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je prek družbenih omrežij sporočila, da namerava zaradi pandemije novega koronavirusa darovati sredstva dobrodelni organizaciji, ki skrbi za boljša življenja otrok.

A način, kako se je tega lotila, je bil tisti, ki je zmotil številne.

Kim je namreč oznanila, da bo dobrodelni organizaciji darovala 20-odstotni delež od prodaje svoje linije oblačil za dom Skims, kar torej pomeni, da ne bo segla v lastno denarnico, polno milijonov, ampak bo donirala le del od prodaje. Premoženje najslavnejše članice družine Kardashian je, mimogrede, vredno kar 350 milijonov dolarjev, kar je približno 320 milijonov evrov.

(Kim je to objavo na Instagramu kasneje izbrisala.)

"Zdaj hočeš zaslužiti še na račun koronavirusa"

Njena namera je ujezila številne ljudi, ki niso mogli biti tiho in so ji v komentarjih na Twitterju in Instagramu dali vedeti, da ni prav, kar počne. "Če milijoni trpijo, zakaj ne daruješ lastnega denarja?" se je glasil eden od komentarjev, drugi pa: "Lahko te je sram."

"20 odstotkov? Resno? Kaj nimaš dovolj denarja, da bi darovala 100 odstotkov?"

"Zdaj hočeš zaslužiti še na račun koronavirusa in se obnašati, kot da s temi 20 odstotki pomagaš, ko bi lahko darovala 100 odstotkov, namesto da gre na tvoj račun."

Za nekatere pa je bila ta objava celo povod, da so ji nehali slediti: "Kot da so oblačila za oblikovanje postave zdaj moja prioriteta. Morda bom izgubila službo, pa dva otroka moram nahraniti. Ne bom več tvoja sledilka."

Očitno je 39-letna zvezdnica oziroma njena ekipa začela brisati negativne komentarje, saj se je nato pojavilo več takšnih, ki so izpostavili prav to. "Brišeš komentarje, zdaj vidimo, kakšna si v resnici" ter "Ljudje umirajo, Kim pa skrbi samo zase in sili ekipo, da brišejo njene komentarje, ko bi v tem času morali biti s svojo družino."

Z mlajšo sestro Kylie sta morali ustaviti proizvodnjo ličil z njunim podpisom. | Foto: Getty Images Z mlajšo sestro Kylie sta morali ustaviti proizvodnjo ličil z njunim podpisom. Foto: Getty Images

Ustavili sta linijo ličil, šov pa dobiva 18. sezono

Medtem ko se očitno Kimina prodaja oblačil Skims ne ustavlja, pa drugače kaže z njeno linijo ličil. Tako ona kot njena sestra Kylie Jenner sta namreč morali ob izrednih razmerah zaradi novega koronavirusa ustaviti proizvodnjo svojih linij KKW Beauty in Kylie Cosmetics.

Tudi Kylie je pokazala čut za dobrodelnost v času pandemije, le da se je ona tega lotila na precej boljši način. Losangeleškim bolnišnicam je namenila donacijo v višini enega milijona dolarjev (približno 920 tisoč evrov) za nakup zaščitnih mask in preostale zdravstvene opreme, ki je v številnih bolnišnicah zdaj drastično primanjkuje.

Njena zdravnica Thaïs Aliabadi se ji je za gesto zahvalila prek Instagrama in jo zaradi njene velikodušnosti poimenovala prelepi angel. "Hvala, Kylie Jenner, ti si moja junakinja. Ta radodarna donacija bo pomagala rešiti veliko življenj, naš svet je veliko boljši, ker si na njem ti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am speechless, my eyes are filled with tears of joy and my heart is overwhelmed with gratitude. I made a wish to the Universe to gather protective masks for our brave healthcare workers and today my dream came true. One of my patients, a beautiful Living Angel just donated $1,000,000 to help us buy hundreds of thousands of masks, face shields, and other protective gear which we will have delivered directly to our first responders, as too many masks at hospitals are disappearing before making their way onto the faces of our front line heroes. I have never felt more blessed to be a doctor, as helping our brave ER and ICU workers feels just as gratifying as helping my own patients. From the bottom of our hearts, THANK YOU @kyliejenner ❤️. You are my hero. This generous donation will help save many precious lives. Our world is a better place with you in it. I love you so much. Thank you X a million....

A post shared by Dr. Thaïs Aliabadi (@drthaisaliabadi) on

Ravno v tem tednu pa bo resničnostni šov o Kardashianovih, zaradi katerega Kylie in Kim sploh lahko živita na tako na veliki nogi, doživel premiero že 18. sezone. Kim je sledilcem na Instagramu pokazala, kaj jih čaka:

Preverite tudi:

Kardashians
Trendi Zaradi gledanja Kardashianovih lahko postanete slabša oseba
Kim Kardashian
Trendi Prihodnje leto od Kim Kardashian ne pričakujte več razgaljenih oprav #video
Ne spreglejte