Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 7. 2018,
11.03

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,88

1

Natisni članek

Şafak Pekdemir Ne izpusti me turške serije

Četrtek, 26. 7. 2018, 11.03

5 let, 6 mesecev

Kdo je skrivnostna turška zvezdnica?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,88

1

Ne izpusti me | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Bujni temni lasje, velike rjave oči, polne ustnice. Le kdo v novi turški seriji Ne izpusti me, ki jo lahko vsak dan spremljate na Planet TV, ni opazil lepe igralke, ki upodablja Yigitovo ženo Iclal. A kdo je v resnici turška lepotica z malih zaslonov?

Zaradi prenosa tekem Prve lige Telekom Slovenije nadaljevanke Ne izpusti me v petek, 27. julija, soboto, 28. julija, in nedeljo, 29. julija, izjemoma ne bo na sporedu. Nadaljevanka se bo nadaljevala v ponedeljek, 30. julija, ob 18.30 na Planetu.
Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me

Poleg lepega Tolgahana Sayişmana in Amine Gülşe, ki v novi turški seriji na Planet TV Ne izpusti me igrata glavna lika Yigita in Nur, gledalce navdušuje še ena turška lepotica. Tista, ki v seriji upodablja sicer prijazno, a na trenutke zelo trdosrčno Yigitovo ženo. Gre za igralko Şafak Pekdemir Mengü, ki pa se v resničnem življenju skrbno skriva pred očmi javnosti.

Za igralce je običajno značilno, da se zaradi narave svojega posla pogosto izpostavljajo javnosti. Tudi takrat, ko ni treba, oboževalce obveščajo o vsem, kar počnejo – ne le na snemanjih in v zakulisju, temveč tudi v zasebnem življenju.

 

A post shared by Asla Vazgecmem (@asla.vazgecmemm) on

Povsem drugače je očitno s Şafak. Videti je, da 30-letna turška zvezdnica noče, da njeni oboževalci o njej vedo kaj več, kot je treba. Profile na družbenih omrežjih ima zaklenjene, pa tudi sicer svetovni splet o njej ne ve veliko. Če v iskalnih vpišete njeno ime in njen priimek, boste izvedeli le najosnovnejše podatke – da se je rodila 19. junija 1988 v Istanbulu, da je igrala v nekaj turških nadaljevankah in da je poročena z odvetnikom Burakom Mengüjem, bratom slavne turške televizijske voditeljice Nevşin Mengü.

Igralka in odvetnik sta po sicer precej skopem poročanju turških medijev v zakon skočila decembra lani, se je pa oboževalcem, ki vodijo profil na Instagramu z njenimi fotografijami, uspelo dokopati do njune poročne fotografije, ki jo lahko vidite spodaj.

Planet TV Turški zvezdnik dopustuje v Saint-Tropezu #foto
Amine in Mesut
Trendi Özilu v bran stopila tudi njegova lepa zaročenka
Ne spreglejte