SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kdo je moški, ki bo nasledil Playboyevo bogastvo

2

termometer

 | Foto:
Že od prve številke revije za moškeje Hugh Hefner držal v rokah vse vajeti svojega imperija. A vse bolj glasne so govorice, da bo cesarstvo počasi prevzel njegov sin.

Hugh Hefner, skoraj 88-letni oče Playboya, končno razmišlja o svojem umiku. In moški, ki naj bi ga nasledil, je njegov sin Cooper. Temu družba dekoltiranih in razgaljenih deklet, ki jih je v svet slave s svojo revijo spravil prav njegov oče, več kot ustreza. Najmlajši sin lastnika Playboya pravi, da je pripravljen na prevzem revije, ki je v desetletjih, odkar izhaja, korenito spremenila način razmišljanja in dojemanja golega ženskega telesa v vseh državah, v katerih jo prodajajo, še posebej pa v Združenih državah Amerike, kjer je nemalokrat naletela na številna neodobravanja, še danes pa obstajajo podjetja, ki prav zaradi golote s Playboyem ne želijo niti sodelovati.

Cooper Hefner, sin Hugha Hefnerja in Kimberly Conrad, sicer ni edinec. Najbolj slavni, z dekleti obdani starec na svetu ima namreč še sina Marstona, Cooperjevega brata, in hčerko Christie, Cooperjevo polsestro, ki je bila nekaj časa na čelu očetovega kraljestva. Cooper se je rodil septembra 1991, preizkusil pa se je tudi v filmskem svetu. Mladi plejboj se tako kot njegov oče rad zabava z lepoticami, ki jih na Hefnerjevi domačiji nikoli ne manjka, uživa v soju žarometov in družbi zajčic, zase pa pravi, da spoštuje očetovo delo, da je treba blagovni znamki, ki jo imajo v lasti, vrniti staro slavo ter da si predvsem želi nadaljevati delo, ki ga je pred več kot 60 leti začel njegov oče.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin