Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 1. 2013,
19.40

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Kate Middleton Gwen Stefani Heidi Klum Jessica Biel Angelina Jolie Brad Pitt smučanje zimska rekreacija

Četrtek, 17. 1. 2013, 19.40

5 let, 5 mesecev

Kateri zvezdniki radi smučajo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Zimski čas je namenjen praznikom in zabavi. Tudi zvezdniki se radi zabavajo, nekateri izmed njih pa zimo in sneg komaj čakajo, saj radi stopijo na smuči.

Igralka Jessica Biel na snegu spada med bolj zagrizene športne užitkarje, saj se spusti po beli strmini tako s smučmi kot tudi z desko. Tridesetletni Jessici bolj kot mondeno letovišče ustrezata dobro pripravljeno smučišče in družba njenega Justina Timberlaka, ki prav tako kot igralka uživa v hitrih spustih in težavnih progah.

Manekenka Heidi Klum ima tako rada sneg in zimo, sankanje in smučanje, da jo je njen nekdanji mož, pevec Seal, celo zaprosil na smučišču. Skupaj s prijatelji je Heidi smučala dobesedno od mladih nog, njeno najljubše smučišče pa je Canadian ski resort of Whistler, a tudi mondenemu Aspnu Heidi težko uide. Odkar se je ločila, pa z njo smuča njen varnostnik.

Med zagrizene smučarje se prištevata tudi Angelina Jolie in Brad Pitt, med smučarskimi oddihi prisegata tudi na ekskluzivne lokacije in mondene hotelske komplekse, ki zadovoljijo petične želje zvezdniškega para. Angie in Brad se rada spustita po zahtevnih smučarskih terenih, čeprav si je Angelina že zlomila komolec.

Najbogatejša dedinja na svetu Paris Hilton sicer ni ravno najboljša smučarka, a kot bi pričakovali, skoraj nikoli ne manjka med zvezdniškimi smučarji v pregrešno dragih smučarskih krajih. Bolj kot smučanje pa Paris – glede na njene manj blesteče smučarske spretnosti – zanima visoka moda na smučišču. V tej Paris nedvomno spada med vodilne zvezdnike na svetu.

Energična pevka Gwen Stefani, ki dobro ve, kaj je stil, je nedvomno zelo aktivna in navdušena nad smučanjem. Skupaj z možem Gavinom Rossdaleom sta redna obiskovalca smučišča Mammth, kjer uživata v dolgih in zahtevnih progah.

Arnold Schwarzenegger je bil v mladosti tako navdušen smučar, da je na enem od ameriških smučišč celo dobil svojo progo. Danes Arnold Run, kot so poimenovali progo, obvladujejo njegovi otroci, a zvezdnik se vsako leto veseli snega, nato pa še druženja na smučišču skupaj z otroki, kljub 65 letom tega športa ne namerava kar tako opustiti.

Vojvodinja cambriška Kate Middleton spada med tiste, ki, če imajo čas, radi pobegnejo na bele strmine. No, tako je bilo vsaj do njene nosečnosti, Kate Middleton že od nekdaj rada smučala. Z možem princem Williamom so ju največkrat videli smučati na simpatičnih smučiščih, kot je Verbier v francoskih Alpah.

Ne spreglejte