Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 8. 2019,
16.48

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,23

3

Natisni članek

ločitev Liam Hemsworth Miley Cyrus izjava

Torek, 13. 8. 2019, 16.48

4 leta, 8 mesecev

Kaj sveže ločeni Liam Hemsworth pravi o odnosu z Miley? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,23

3

Nekaj dni za tem, ko je odjeknila novica o ločitvi pevke Miley Cyrus in igralca Liama Hemswortha in ko so v javnost prišle vroče fotografije pevke, na katerih se poljublja z novo ljubimko, se je na svojem Instagramu oglasil igralec. Povedal je, da nekdanji ženi želi le najbolje.

Ob pomirjujoči fotografiji sončnega zahoda na prostrani plaži je 29-letni zvezdnik brez okolišenja napadel poročanja tistih tujih medijev, ki so navajali njegove očitno izmišljene komentarje ob dogajanju.

"Samo na hitro bi rad spomnil, da sva se z Milley pred kratkim razšla. V prihodnje ji ne želim nič drugega kot zdravja in sreče. To je zasebna zadeva, zato doslej nisem in tudi v prihodnje ne bom za medije ter novinarje komentiral ničesar. Vsi moji citati, ki ste jih tako lahko pred kratkim brali, so izmišljeni. Miru in ljubezni vam želim," je zapisal Liam.

Njegovo objavo je v sedmih urah všečkalo skoraj dva milijona sledilcev, ki so mu zaželeli vse dobro in ga pohvalili, ker se je tako dostojno odzval na dogajanje.

Spomnimo: hkrati z novico o ločitvi, ki se je zgodila le sedem mesecev po poroki, so v javnost pricurljale tudi fotografije, na katerih se 26-letna pevka strastno poljublja s Kaitlynn Carter nekdanjim dekletom Brodyja Jennerja, polbrata slavnih sester Kylie in Kendall Jenner.

Miley Cyrus
Trendi Zvezdnico po razhodu z možem ujeli pri poljubljanju dekleta

Miley Cyrus in Liam Hemsworth | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

A viri, ki so se zdaj oglasili za portal TMZ, trdijo, da romanca Miley s Kaitlynn ni bila kriva za konec njenega zakona z Liamom. Ter da sta se dekleti zbližali za tem, ko sta se razšli s svojima partnerjema. Med Miley in Liamom naj bi škripalo že dlje časa; pevka je menda želela zvezo rešiti tudi s pomočjo zakonskega svetovanja, a se Liam s tem ni strinjal. "Ni ji hotel priti na pol poti naproti," svoje vire navaja omenjeni portal.

Trendi Najdražja ločitev vseh časov: postala bo četrta najbogatejša Zemljanka #video
Ne spreglejte