Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 7. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,34

1

Natisni članek

Viviana Kukar Nova zvezda Slovenije videospot

Četrtek, 12. 7. 2018, 4.00

5 let, 9 mesecev

Kaj se dogaja z Viviano Kukar, zmagovalko šova Nova zvezda Slovenije?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,34

1

Viviana Kukar | Foto osebni arhiv

Foto: osebni arhiv

Od velikega finala pevskega šova Nova zvezda Slovenije je minil dober mesec dni in v tem času je bila Viviana Kukar zelo pridna. Najprej je posnela svojo prvo avtorsko skladbo z naslovom Za kratek čas, zdaj pa je za omenjeno pesem izdala tudi videospot. Enako pestro kot na glasbenem področju pa je tudi v njenem zasebnem življenju.

Ponovitev glasbenega šova Nova zvezda Slovenije lahko znova spremljate na Planet TV, in sicer vsako nedeljo ob 20. uri. Že jeseni pa na Planet TV prihaja nov resničnostni šov Bar, kamor se lahko še vedno prijavite TUKAJ!
Viviana Kukar
Planet TV Velika zmagovalka šova Nova zvezda Slovenije je Viviana Kukar! #foto #video

Glavna tematika Vivianine prve skladbe ni nič drugega kot težave s samopodobo, kar je žal pogost pojav med današnjimi najstniki. Tudi videospot, ki si ga lahko ogledate spodaj, prikazuje mlado dekle, ki se v svoji koži ne počuti najbolje in se skuša skriti za močnimi ličili in zapeljivo opravo, zaradi tega pa pri očetu naleti na neodobravanje.

Viviana je sicer zadnja dva tedna preživela na počitnicah. Takoj po koncu šole je z babico odpotovala na Tenerife, kjer si je znova napolnila baterije. Za vse stvari, povezane z njeno vzhajajočo glasbeno kariero, pa je medtem skrbel njen oče. "Moja babica veliko potuje in tokrat me je vzela s sabo. Imeli sva se super, tokrat nisem veliko pohajkovala naokoli in odkrivala znamenitosti, ker sem počitnice izkoristila za sprehode in poležavanje na plaži. Povsem sem se odklopila, tudi telefon sem vrgla v predal in ga tam pustila," pove Viviana.

Viviana Kukar je bila velika zmagovalka šova Nova zvezda Slovenije. | Foto: Planet TV Viviana Kukar je bila velika zmagovalka šova Nova zvezda Slovenije. Foto: Planet TV

A preostanek poletja bo delaven, saj je pred njo kar nekaj nastopov. Poleg tega jeseni namerava posneti nov singel, nato pa se počasi lotiti snemanja prvega samostojnega albuma. Čeprav si nadvse želi uspeti v svetu glasbe, pa bo še vedno ogromno pozornosti posvetila šoli. Septembra namreč začenja obiskovati tretji letnik gimnazije.

Urban Vidmar videospot
Trendi Je med glasbenima tekmecema preskočila iskrica?
Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me
Ne spreglejte