Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 2. 2023,
12.12

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,60

4

Natisni članek

praznik valentinovo obletnica poroka Jože Potrebuješ

Torek, 14. 2. 2023, 12.12

1 leto, 2 meseca

Jože Potrebuješ na valentinovo praznuje srebrno obletnico poroke #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,60

4

Jože Potrebuješ družina | Zakonca Potrebuješ sta se spoznala v osnovni šoli, kjer sta bila sošolca, povezala pa sta se med branjem berila pri nedeljski maši. | Foto Mediaspeed

Zakonca Potrebuješ sta se spoznala v osnovni šoli, kjer sta bila sošolca, povezala pa sta se med branjem berila pri nedeljski maši.

Foto: Mediaspeed

Eden od ustanovnih članov skupine Čuki in priljubljen slovenski glasbenik Jože Potrebuješ je s svojimi sledilci na Instagramu delil skupno fotografijo s svojo ženo Andrejo, ki je nastala točno pred 25 leti.

Pod fotografijo, ki jo je delil, je zapisal, da je fotografija nastala "točno 25 let nazaj, slučajno ravno na valentinovo, ker smo imeli Čuki ravno prosto soboto". Dodal je še vprašanje: "Kako se potem že temu reče ... kakšne barve oz. kakšnega leska je potem že ta poroka?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ČUKI🦉 (@skupina_cuki)

Hvaležen je, da ima ob sebi žensko, ki ga podpira in razume

Zakonca Potrebuješ, ki sta se poročila leta 1998, tako danes praznujeta 25. obletnico poroke oziroma srebrno poroko. Skupaj imata dve hčerki – Evo in Petro. Kot sta pred kratkim povedala v intervjuju za Slovenske novice, sta se spoznala v osnovni šoli, kjer sta bila sošolca, povezala pa sta se med branjem berila pri nedeljski maši. Ko se je Jože pred odhodom v vojsko poslavljal od nje, je Andreja sklenila, da ga bo počakala.

Poročila sta se povsem preprosto, saj si nista želela "velike medijske poroke", zato sta vse skupaj izpeljala "v največji tajnosti". "Pod pretvezo, da so vabljeni na praznovanje mojega tridesetega rojstnega dne, so svatje, ne vedoč, da so v resnici svatje, prihajali v kavbojkah, brez poročnih daril, tako da se še danes tolčejo po glavi, ker je šlo v nič tisoč idej, kaj vse nama bi lahko ušpičili za poroko. Še danes nama ne morejo oprostiti tega, in ko se spomnimo, kako so strmeli v naju, vsi planemo v smeh," je Potrebuješ povedal v intervjuju.

Dodal je še, da se imata z ženo odlično in da se stvari odvijajo tako, kot se morajo. Zaveda pa se, da ni vsak zakon tako trden in skladen, kot je njegov, zato je neizmerno hvaležen, da ima ob sebi žensko, ki ga podpira in razume.

Zakonca Potrebuješ, ki sta se poročila leta 1998, tako praznujeta 25. obletnico poroke oziroma srebrno poroko. Skupaj imata dve hčerki – Evo in Petro. | Foto: Mediaspeed Zakonca Potrebuješ, ki sta se poročila leta 1998, tako praznujeta 25. obletnico poroke oziroma srebrno poroko. Skupaj imata dve hčerki – Evo in Petro. Foto: Mediaspeed

Žan Serčič
Trendi Žan Serčič: Včasih se nam ljudje zdijo samoumevni, dokler jih ne izgubimo
valentinovo
Trendi Na valentinovo, dan zaljubljencev, se začne prebujati narava
Ne spreglejte