Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
15. 3. 2019,
9.06

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,15

3

Natisni članek

Ameriške univerze prevara Lori Loughlin

Petek, 15. 3. 2019, 9.06

5 let, 1 mesec

Je po škandalu z univerzami konec karier igralke in njene hčerke?

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,15

3

Lori Loughlin | Vpletenost v škandal se bo močno poznala na Lorijini karieri in karieri njene hčerke. | Foto Getty Images

Vpletenost v škandal se bo močno poznala na Lorijini karieri in karieri njene hčerke.

Foto: Getty Images

Odločitev, da z goljufijo na elitno univerzo USC spravi svoji hčerki, bo igralka Lori Loughlin za vedno obžalovala. Po razkritju prevar je ostala brez dveh pomembnih pogodb, podira pa se tudi kariera njene hčerke, znane vplivnice.

Potem ko je FBI obtožil več slavnih in bogatih, med njimi tudi igralki Felicity Huffman in Lori Loughlin, da so s pomočjo prevar svoje otroke vpisali na ugledne univerze, sta se vpleteni zvezdnici znašli pod plazom kritik.

Lori Loughlin, Felicity Huffman
Trendi Ameriški mediji po škandalu neizprosni do vpletenih zvezdnic #video

Lori izgubila dve pomembni pogodbi

Za zdaj to slabo odločitev še najbolj obžaluje Lori Loughlin, ki je za to, da bi njeni hčerki obiskovali prestižno kalifornijsko univerzo University of Southern California (USC), z možem Mossimom Giannullijem plačala pol milijona dolarjev.

Po razkritju prevar se njena kariera podira kot hišica iz kart, saj so pogodbo z njo najprej prekinili pri televizijski mreži Hallmark, za katero je snemala priljubljene televizijske filme in serije, nato pa še pri Netflixu, kjer trenutno predvajajo nadaljevanje uspešne serije Polna hiša. Odločili so se, da se Lori ne bo vrnila, ko bodo začeli snemati peto sezono.

Podobno se dogaja tudi z njeno hčerko Olivio Jade, sicer priljubljeno vplivnico in lepotno blogerko, ki je imela zaradi 1,9 milijona naročnikov na YouTubu sklenjene pomembne pogodbe. Med njimi tudi s Sephoro, znano kozmetično hišo, s katero je celo oblikovala lastno linijo ličil. Takoj po škandalu so oboževalci Sephore od znamke zahtevali, da prekinejo sodelovanje z njo, kar so tudi storili.

Olivia je ostala brez pomembne pogodbe s Sephoro, s katero je oblikovala lastno linijo ličil. | Foto: Getty Images Olivia je ostala brez pomembne pogodbe s Sephoro, s katero je oblikovala lastno linijo ličil. Foto: Getty Images

Hčerki pustili šolo

Toda za Olivio Jade se ne konča samo pri poslih, vezanih na bloganje. Skupaj s sestro Isabello Rose sta se odločili, da pustita tudi šolanje na USC, saj se bojita nadlegovanja sošolcev in zaposlenih.

Sicer pa ni več skrivnost, da si niti Olivia niti Isabella že od samega začetka sploh nista želeli obiskovali te univerze, Olivia pa je celo razkrila, da so jo v to "prisilili" starši.

Vir je razkril, da se sestri ne nameravata vrniti v šolo ter da sta potrti in se počutita, kot da se jima je podrl svet.

Olivia Jade in Isabella Rose sta pustili šolo. | Foto: Getty Images Olivia Jade in Isabella Rose sta pustili šolo. Foto: Getty Images

Na hudem udaru tudi vpletene univerze

V hudi godlji so se znašle tudi vpletene elitne šole, ki se zdaj spoprijemajo s številnimi kritikami. Dve študentki univerze Stanford sta se celo odločili za tožbo vseh univerz, ki so omenjene v obtožnici zaradi prevar pri vpisu.

V tožbi pravita, da zaradi prevar nista imeli poštene in enakopravne možnosti za vpis na univerzi Yale in USC.

Preverite več:

harvard
Trendi Študentki tožita univerze, ki so vpletene v nedavno prevaro
Ne spreglejte