Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 3. 2019,
13.36

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,08

1

Natisni članek

Cindy Crawford golota poziranje manekenstvo

Torek, 5. 3. 2019, 13.36

5 let, 1 mesec

Iskreno priznanje Cindy Crawford: Žal mi je, da nisem bila večkrat gola

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,08

1

Za njo je že 30 let manekenske kariere, pa vendar še zdaj vsakič, ko se pojavi na naslovnici revije, navduši s svojim stasom. Pri 53 letih je namreč Cindy Crawford v odlični formi, kar je znova pokazala s fotografiranjem za revijo Porter Edit. V intervjuju je med drugim priznala, da z goloto nima težav in da obžaluje, da v svoji karieri ni večkrat pozirala gola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Ko je Cindy Crawford pred 30 leti začenjala svojo manekensko kariero, si ni nikoli mislila, da se bo z manekenstvom ukvarjala tudi, ko bo zakorakala v svoja petdeseta. "Ko sem bila stara 20, sem si rekla, da se bom pet let ukvarjala s tem poslom, nato pa se vrnila v šolo in si našla pravo službo. Pri 25 sem si mislila, da lahko moja kariera traja še dodatnih pet let, in potem pri 30 enako," je o tem, da na začetku nikoli ni načrtovala tako dolge in uspešne poti v svetu mode, spregovorila v intervjuju za Porter Edit.

Cindy Crawford
Trendi So 50. nova 30.? Pri Cindy Crawford je videti tako.

A danes, 30 let kasneje, še vedno z enako samozavestjo in zaupanjem vase stopi pred fotografski objektiv, pa čeprav je treba pokazati malo gole kože. Pravzaprav se je pred kratkim povsem gola pojavila na straneh knjige fotografa Russlla Jamesa z naslovom Angels.

"Vprašal me je, ali bi bila za fotografiranje, in mi rekel, da sem lahko tako svobodna ali nesvobodna, kot želim. Eden od razlogov, da sem se odločila za to, je bilo vprašanje, ki me je že nekaj časa kljuvalo. Kdaj si toliko star, da gol nisi več videti lepo? Imamo pri tem rok trajanja? Sama vsekakor nisem več videti tako, kot sem bila pri 20 ali 30 letih, celo ne tako, kot sem bila pri 40. A če skrbimo sami zase, zakaj pa ne?" je razkrila svoja razmišljanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

53-letna zvezdnica se je v svoji karieri dvakrat slekla tudi za priznano moško revijo Playboy – prvič leta 1988 in drugič deset let kasneje. Ko zdaj razmišlja o tem, določene stvari obžaluje, a ne tistih, za katere bi to morda večina pričakovala. "Ko pogledam te svoje stare fotografije v Playboyu, si mislim: 'Zakaj nisem več časa hodila naga naokrog?' Nisem vsak dan mlajša, zato je treba proslavljati to, kdo smo danes."

Trendi Neretuširana fotografija Cindy Crawford navdušila

Cindy sicer že vsa leta skrbi zase in za svojo postavo. Redno telovadi, karidovadbo, ki je namenjena kurjenju kalorij in maščob, kombinira s treningi za moč. Včasih preprosto 20 minut teče po stopnicah, ki vodijo od njene hiše do plaže. Drugič skače po trampolinu, sede na sobno kolo ali trenira na kateri od naprav za eliptično vadbo. Svoje treninge večkrat objavlja tudi na družbenem omrežju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Trendi Zvezdniško prijateljstvo Amal Clooney in Cindy Crawford
Kaia Gerber
Trendi 17-letna hči Cindy Crawford uspešno sledi zgledu svoje mame #foto
Ne spreglejte