Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 2. 2015,
10.45

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Cindy Crawford retuširanje

Ponedeljek, 16. 2. 2015, 10.45

6 let, 7 mesecev

Neretuširana fotografija Cindy Crawford navdušila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Novinarka ITV News Charlene White je na svojem Twitter profilu objavila neretuširano fotografijo slavne manekenke Cindy Crawford, ki je naletela na zelo pozitiven odziv.

Fotografija 48-letne Cindy Crawford pokaže, da ima tudi slavna manekenka celulit, povešeno kožo na trebuhu in stegnih, sončne pege … Vse to je del staranja in to, kar ženske dela sploh ženske. Pripadnice nežnejšega spola po svetu so navdušene nad njenim pogumom in cenijo, da se je odločila, da se seksapil ne razume samo kot fizično popolno postavo, ampak je to, kar ene ženske preprosto imajo.

Fotografija Cindy je nastala med snemanjem za mehiško izdajo modnega časopisa Marie Claire v letu 2013 in pri reviji so potrdili, da so te fotografije pristne in resnične.

Pomembno je, da se dobro počutite v svoji koži "Za lepoto je najbolj pomembno, da se počutite dobro v svoji koži. To, kar vas dela najbolj zanimive, je samozavest," je dejala manekenka v intervjuju za revijo Marie Claire prejšnji teden.

Poleg tega je v pogovoru za revijo še povedala, da bi rada bila dobra vzornica svoji hčerki: "Nikoli nisem bila suha ženska, ki bi lahko jedla, karkoli si poželi. Za svojo postavo sem morala veliko delati in pravilno jesti.

A s sprejemanjem, da si takšen, kot si, istočasno želim biti dobra vzornica svoji hčerki. Ne želim, da je ves čas pod vtisom besed 'Sem na dieti'. Želim ji biti dober primer. Če gremo kot družina na sladoled, si naročim manjšo porcijo. Ne želim, da bi zaradi dobre postave bila za kaj prikrajšana in se ne bi mogla zabavati." Cindy je tudi ena redkih zvezdnic, ki ohranja nekajletni zakon. Z Randejem Gerberjem imata dva otroka, ki prav tako kot mama stopata na manekensko pot.

She got flowers and I got her. Happy Valentines Day @cindycrawford

A photo posted by Rande Gerber (@randegerber) on

Zanimivo je še to, da je njen mož Rande Gerber po objavi neretuširane fotografije na svojem Instagramu za valentinovo objavil fotografijo žene, ki je videti malce fotošopirana. Kje so celulit in sončne pege?

Ne spreglejte